Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Sunday, May 2, 2010

YASIN DAN SOLAT HAJAT UNTUK KAMALNATHAN

بسم الله الرحمن الرحيم


Klik pada image untuk besarkan.

Banner semasa PRK Ulu Selangor. Dengan maksud menganjurkan bacaan yasin dan solat hajat yang diadakan di masjid-masjid sekitar Ulu selangor bagi memastikan kemenangan calon BN P.Kamalanathan. Sebagai umat yang mengaku islam, tidak kiralah apa parti anda... apa pandangan anda...?



UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

11 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

islam hadhari dan one malaysia semua boleh

suprie08 said...

islam umno semua bolih...umno bolih..bolih belah..

asemal said...

Pas for all, jadi tak salah begitu.

Anonymous said...

Pas for all, Israel for all, jadi salahkah BN buat macam tu?? tolong bagi dalil sat??

wmsif said...

entah2 yang buat banner ni orang Pakatan Rosak tak?

ada juga kes ada banner yg kononnya Anwar dan Najib akan berdebat, padahal BN x tahu menahu pasal ni.....

Anonymous said...

rendahnya mentaliti puah2 emeno ni.. lain yg org tanya lain yg dijawabnya..

ameno buduh said...

Alo org umno buduh...!!! dalil kepala bapak ekau... ekau x pornah blajo agamo ko? Ayat quran dan hadith mano yg ado kato rasulullah pornah bacokan yasin dan buek ke solat hajat untuk org kapir? Ekau ni botol xdo didikan agamo..

Memang "Pas 4 all" tp kito xdo la sampai mcm ni cetek agamonyo. pornah ko nik aziz buek mcm ni semuo kalaupun kito bersamo DAP menentang kezaliman umno/bn?

Umno sesat lagi menyesatkan..!!! Ustaz dan mufti umno tolong jawabkan boleh x? korang guna dalil dan nas mana ni? nas dari perlembagaan umno ke? Org umno ni mmg x blajo agamo agaknya.. yo laa.. kalau dah pemimpinnya dok tonggang arak dan berjudi jer kerjanya apatah lagi penyokong bodohnya.. lagilah hancus.. ni namanya pemimpin kencing berdiri penyokong kencing berlari... keh..keh..keh..keh...

Anonymous said...

untuk mangkok yg mengunakan nama wmsif.

Pertamanya.. lu ni confirm bkn org ulu selangor. kenapa aku kata mcm tu. sebab pertamanya perkara ni memang berlaku kat tempat aku. sbb aku ni anak jati ulu selangor.

Keduanya aku nak tanya...Ooo yang buat banner ni org Pakatan Rakyat eh...? tp kenapa xder dengar plak puak2 umno anjing ni menyalak kata PR busukkan umno? Kenapa tiada report dibuat? Kan biasanya kalau kes2 yg mengatakan PR memburukkan umno akan kluar TV dan surat khabar pencacai korang selama 7 hari 7 malam tanpa henti.

Ketiganya.. lu memang pengikut umno yang bodoh dan selamanya akan dibodohkan.. !!!

Najib dan Umno sepatutnya kena buat sujud syukur kerana masih ada manusia bodoh mcm lu. kalaulah xder manusia yg bodoh dan bangang mcm lu ntah siapalah yang nak sokong umno lagi... kesian..

SIAPALAH UMNO TANPA INSAN-INSAN BANGANG SEPERTI LU...!!! ha..ha..ha..

ijoks2009 said...

Salam sifu,Baner paling tolol pernah aku lihat hahaha ha ha ha.ketawa berguling-guling tengok barner ni
Pas pun x pernah buat macam ni utk calon DAP

Anonymous said...

Astagafirullah... apa la nak jadi islam kat malaysia ni. kerana nak dapatkan undi dari org melayu, agama pun sanggup digadaikan. Sesama islam tapi berlainan parti sampai sanggup ugut bunuh. kafir pula dibacakan yasin dan disolatkan hajat. inikah didikan agama yang selama ini umno terapkan?

Anonymous said...

salam..
ehm knpe la smpi nk wt solat hajat kat org yg bukan beragama islam..semata2 utk peroleh undi pulak tu..better wt solat hajat utk tolak bala..skrg ni kan dh mcm2 petanda Allah s.w.t tnjuk..tu pon masih leka dgn duniawi..
smoga kite same2 diberi ptnjuk dan hidayah utk truskan pjuangkan ISLAM.. insyaALLAH..