Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, May 4, 2010

MALAYSIA NEGARA YANG TIDAK SELAMAT ?

بسم الله الرحمن الرحيم

peguam Perancis tidak takut ancamanPerancis: peguam Yusuf Breham berpendapat bahawa akan ada "tekanan dan ancaman" selama penyiasatannya di Malaysia berkenaan pembelian dua kapal perang perancis, tetapi berpendapat bahawa perhatian antarabangsa dalam kes ini akan memberikan dia perlindungan. - malaysiakini

Note: Perghhh.. Peguam perancis ni awal2 dah saund mcm ni, igt malaysia ni negara yang tak adil ke? Ke dia tahu khabar berita bahawa kat malaysia ni jika yang nak disabitkan kesalahan tu ialah org kuat umno, polis, spr, dan seluruh badan atau individu yang kerjannya mengampu umno, memang xleh nak buat apa dah.. kalau ada kes pembunuhan dan yang terlibat tu puak2 ni mesti kes ni tutup mcm tu jer. adalah sorang dua yang dijadikan kambing atau khinzir hitam. kemudian kes tutup. hehehe... kita lihat siapa yang kena....!!!!UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

0 comments: