Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Thursday, May 6, 2010

PELAJAR TINGKATAN EMPAT LAHIR BAYI DALAM TANDAS

بسم الله الرحمن الرحيم


KUALA TERENGGANU: Seorang pelajar Tingkatan Empat melahirkan bayi dalam tandas di Pusat Kesihatan Jerangau, Felda Jerangau, Dungun dekat sini, hari ini.

Difahamkan pelajar itu ke klinik berkenaan pada pukul 11 pagi dengan ditemani jirannya setelah mengadu sakit perut dan sebaik tiba di klinik, remaja terbabit dilaporkan ke tandas dan bersalin di dalam tandas terbabit.

Kejadian yang menggemparkan pesakit di klinik itu disedari oleh orang ramai yang lalu berhampiran tandas terbabit apabila ternampak air bersama darah mengalir keluar daripada tandas berkenaan.

Mereka yang bertindak membuka tandas menemui pelajar berkenaan berlumuran darah dalam keadaan lemah bersama seorang bayi.

Pelajar yang bersekolah di sebuah sekolah menengah di sekitar Dungun itu kemudian dihantar ke Hospital Hulu Terengganu untuk mendapatkan rawatan bersama bayinya.

Pemangku Ketua Polis Dungun, Asisten Supritendan Alias Abu Bakar ketika dihubungi mengesahkan kejadian itu.

"Pelajar terbabit masih berada dalam keadaan lemah dan buat masa ini, kami belum mendapat kenyataan jelas daripadanya dan bayinya juga kini sedang diberi rawatan," katanya tanpa menyatakan jantina bayi yang dilahirkan pelajar itu. - BERNAMA



UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

65 comments:

ikan emas said...

Alllahhuakbar !!

kenapa begini jadinya ?
mak bapak dia tak perasan ke ?
cikgu dia tak prihatin ke ?

C@Rr0tSu$U said...

Mak ayah??? Cikgu?? what about da stupid girl and lelaki jahanan yang patut ade kat situ??

kiraryuk said...

budak2 ni mengandung xde sape yg prasan ke?
asl g ngn jiran?
kesian sungguh kt bayi 2..

light 0F happiness said...

Astaghfirullah..
cmne parents die bleh x prasan??
sian kat bayi tu lahir kat tandas

gorgondolamedusa said...

haha..↲Pandangan org ApNo- kite perlu ajar pndidikan seks, mari join kami,kami PRIHATIN, kami akan menyediakan tong tmpt pbuangan bayi, kalu ngaku mnum arak-wat kerja amal,dpt 13k.↲↲↲Pandangan aku n org2 yg dzalimi: tingkatkan pngtahuan islam utk pelajar,pndidikan sx x perlu, jalankan hudud,sbat dkhalayak ramai.

MOHD AMIR MORAD said...

Masyaallah....dunia...dunia....tak cukupkah apa yang allah taala.tunjuk kepada kita sekarang...sedar dan bangun lah....sesungguhnya...seksaan dan balasan allah itu amatlah berat........nasib baik la ada orang rmai yg lihat kejadian tu...kalau tidak...bayi tu mungkin dah arwah....

Anonymous said...

errr ...
gerun tgok pic tu..

mak_ngoh_selamoh said...

budak pompuan muda mgandung kadang2perutnya xnampak sgt nak2 lg dlindung dgn tudung labuh or baju besar

tetapi..time d rumah patutnya mak ayah or adik bradik perasan..

pelik plak bawa ke klinik dgn alasan cirit birit...cikgu n orang yg tolong bawa tu xpasan gak..isk..isk..

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 300 er - tramadol hcl zoloft

Anonymous said...

discount xanax generic xanax coupons - xanax vs ativan

Anonymous said...

xanax online buy xanax prescription online - how many xanax pills does it take to overdose

Anonymous said...

generic xanax xanax with no prescription needed - xanax withdrawal exercise

Anonymous said...

buy tramadol online is buying tramadol online illegal - tramadol 50 mg no prescription

Anonymous said...

generic xanax xanax maximum dosage - taking 2mg xanax

Anonymous said...

xanax for sale without prescription xanax effects fetus - xanax drug test levels

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 200mg dose - buy tramadol online overnight cod

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 350 mg tablets information - soma carisoprodol back pain

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol order cheap tramadol online - buy tramadol no prescription

Anonymous said...

xanax online question xanax 2 overdose - xanax dosage vs lorazepam dosage

Anonymous said...

generic xanax where to buy xanax online forum - i need xanax for anxiety

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol 627 - tramadol for dogs versus humans

Anonymous said...

generic xanax xanax gg 256 side effects - long will 2mg xanax last

Anonymous said...

buy carisoprodol soma carisoprodol tablets used - long carisoprodol your system

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol 350 mg - carisoprodol 350 mg for pain

Anonymous said...

alprazolam medication does xanax show up on a drug test - cost of 1mg xanax

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol detection drug test - carisoprodol online overnight

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage pets - tramadol withdrawal duration

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online with paypal - tramadol to buy online

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription tramadol 50 mg vs norco 10 - tramadol 50mg dosage for adults

Anonymous said...

xanax online xanax withdrawal symptoms insomnia - xanax and wine effects

Anonymous said...

buy cialis online cialis online yahoo - small order cialis

Anonymous said...

alprazolam 0.5mg pictures of generic xanax pills - xanax under tongue or swallow

Anonymous said...

xanax online xanax side effects yahoo - xanax dosage colors

Anonymous said...

how to buy cialis where to buy real viagra cialis online - how to buy cialis over the counter

Anonymous said...

cialis online purchase cheap cialis soft tabs - generic cialis

Anonymous said...

generic xanax xanax online 2mg - xanax 0.5 mg overdose

Anonymous said...

cialis online buy cheap viagra cialis - viagra or cialis online

Anonymous said...

buy tramadol usa tramadol long term use - tramadol dosage 50 mg

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol buy tramadol online usa - tramadol seizures

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#97734 buy tramadol hydrochloride - tramadol hcl usp

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol hcl buy - tramadol online usa

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#63102 tramadol dosage elderly - tramadol 50 mg street value

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription overnight can you order tramadol online legally - tramadol like ultram

Anonymous said...

buy tramadol tramadol for dogs 10 mg - buy-tramadol-online.org

Anonymous said...

buy tramadol tramadol buy online - tramadol hexal 100 mg

Anonymous said...

order tramadol overnight buy tramadol hcl online - tramadol 50 mg buy online

Anonymous said...

buy tramadol saturday delivery buy tramadol online mastercard - tramadol addiction withdrawal

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl or tramadol - tramadol 50mg for dogs and humans

Anonymous said...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#blog tramadol dosage osteosarcoma - ultram brand of tramadol hydrochloride

Anonymous said...

buy tramadol tramadol buy australia - what is tramadol 50mg tablets used for

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#36921 how to buy ativan - side effects of ativan

Anonymous said...

buy tramadol with paypal tramadol make you high - tramadol 50mg better than vicodin

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#45570 ativan side effects for the elderly - how long until lorazepam 1mg starts to work

Anonymous said...

buy ativan online ativan dosage side effects - ativan side effects long term

Anonymous said...

buy xanax online can i order xanax online - xanax for getting high

Anonymous said...

buy xanax 1mg xanax and alcohol consumption - xanax benadryl drug interactions

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg tab amneal - buy tramadol online by cod

Anonymous said...

buy tramadol cod next day delivery cheap tramadol usa - tramadol 50 mg is used to treat

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online with credit card - buy tramadol online from usa

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol buy online no prescription - tramadol 50mg tablets high

Anonymous said...

buy xanax online xanax and alcohol dangers - buy xanax 0.25mg

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#58720 generic xanax same xanax - jpee xanax 2mg

Anonymous said...

buy xanax online without prescription overdose with xanax - xanax 8 mg

Anonymous said...

xanax mg how long does generic xanax last - buy xanax online no prescription australia

Sandra ovia said...

Hello, Saya Puan Sandra Ovia, wang pemberi pinjaman swasta, adakah anda dalam hutang? Anda memerlukan rangsangan kewangan? pinjaman untuk merancang untuk tahun baru, untuk memenuhi sehingga bil anda, mengembangkan perniagaan anda pada tahun ini dan juga untuk pengubahsuaian rumah anda. Saya memberi pinjaman kepada syarikat-syarikat tempatan, antarabangsa dan juga pada kadar faedah yang sangat rendah sebanyak 2%. Anda boleh menghubungi kami melalui E-mel: (sandraovialoanfirm@gmail.com)
Anda dipersilakan untuk syarikat pinjaman kami dan kami akan memberikan anda perkhidmatan yang terbaik kami.