Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Thursday, April 1, 2010

FUUYOOO BESONYA ANACONDA

بسم الله الرحمن الرحيم

Biggest ever python in the world discovered..

klik pada image untuk besarkan.

Gambar keratan akhbar daily ekspress pada 26 Mac 2010. Bahagian ekor ulat sawa tersebut masih menyentuh paras tanah walaupun diangkat ke atas oleh jengkaut.

Lahad Datu:

Kisah penemuan ular sawa gergasi dari spesis ular sawa batik oleh kontraktor yang menjalankan pembersihan pembukaan kawasan tanah di Jalan Dam. Ular itu dipercayai mati apabila kepalanya terkena jengkaut yang digunakan di situ. Namun begitu kesahihan perkara ini tidak dapat disahkan kerana perkara itu dikatakan berlaku pada bulan Febuari dan berita tentang kejadian ini hanya diperolehi daripada maklumat orang ramai yang pernah menyaksikan gambar tersebut.


Kontraktar yang dikatakan menjumpai ular ini telah berhenti dari menjalankan kerja-kerja pembersihan di sini dan digantikan oleh kontraktor yang baru dan tidak dapat dihubungi untuk mengesahkan perkara itu.


Apa yang merisaukan orang ramai ialah masih ada pasangan ular tersebut yang mendiami kawasan tersebut walaupun perkara ini tidak dapat disahkan. - iddinmcorner

BS: Tapi kalau jumpa ular ni dgn mamak zambry kena bunuh mamak zambry dulu.. sebab dia lagi kuat belit.. hehehe


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

57 comments:

jeman said...

puh besonya.

ini ulo ke naga ni? dua dua mahluk sebesar ini hamba xpernah tgk. kalau naga yg selalu buat kecoh masa hari 'cakgohmei' pernah la. hehe....

kakzana said...

salam...
tak penah dgr pulak walaupun dok Sabah...(akak tak baca paper Sabah)
lps ni ntah binatang apa pula yg keluar dr mukabumi ni?

LanaBulu said...

geli-geleman..

anakmuaallaf said...

salam,
ish--ish..sokong p/s yang kat bawah tu..

Rainbow said...

mak ai...serius besar

Anonymous said...

buy tramadol online information on tramadol 50mg tablets - tramadol hcl usa

Anonymous said...

xanax online buy xanax online overnight delivery - xanax overdose mg

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol withdrawal onset - can tramadol for dogs get you high

Anonymous said...

xanax online xanax dosage 3719 - red xanax pills

Anonymous said...

buy xanax no prescription buy xanax no prescription from canada - xanax street price australia

Anonymous said...

buy cheap tramadol can you buy tramadol - tramadol hcl for toothache

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hydrochloride purchase - buy tramadol online worldwide

Anonymous said...

xanax online pharmacy generic xanax pictures information - xanax high liver enzymes

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol online shipping - tramadol withdrawal effects

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online no prescription usa - tramadol hcl 50 mg dosage

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online echeck - tramadol buyers

Anonymous said...

xanax online order xanax internet - cheap xanax india

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg can carisoprodol 350 mg get you high - carisoprodol soma experience

Anonymous said...

buy tramadol next day tramadol al 100mg retardtabletten nebenwirkungen - tramadol online no prescription overnight

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol soma watson - carisoprodol class of drug

Anonymous said...

tramadol online pharmacy buy tramadol money order - cheap tramadol for sale

Anonymous said...

xanax online pharmacy xanax overdose icd 9 code - drug interactions celexa xanax

Anonymous said...

xanax online xanax online drugstore - xanax effects heart rate

Anonymous said...

generic xanax sertraline xanax drug interactions - xanax bars schedule

Anonymous said...

buy xanax online forum .5mg xanax for anxiety - xanax names

Anonymous said...

buy tramadol without prescriptions tramadol 100mg modified release - buy tramadol buy cod

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol soma watson brand - soma carisoprodol tablets 250 mg dosage

Anonymous said...

xanax online xanax for travel anxiety - xanax withdrawal with valium

Anonymous said...

cialis sale cialis price mexico - buy cialis online yahoo

Anonymous said...

xanax online xanax bars buy - xanax get you high

Anonymous said...

buy cialis without doctor prescription cialis daily tolerance - cialis online yahoo

Anonymous said...

cialis online cialis blood pressure - cialis daily pill

Anonymous said...

xanax online xanax dosage for sleep - buy xanax pfizer

Anonymous said...

xanax online xanax online no membership - drug screen for xanax

Anonymous said...

cialis pharmacy generic cialis buy - safe place buy cialis online

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol australia online - buy tramadol overnight delivery no prescription

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol pet meds tramadol no prescription - buy tramadol online echeck

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol dosage sr - tramadol 50 mg tablets

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#51602 tramadol for dogs in humans - tramadol ultram high

Anonymous said...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#85714 tramadol hcl 50mg side effects in dogs - tramadol 100mg pills

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol cod overnight - tramadol purchase cheap

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#50897 buy tramadol hydrochloride online - where can i buy tramadol for my dog

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl taken with tylenol - buy tramadol without rx

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#97734 tramadol dosage erowid - tramadol for dogs by weight

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50mg weight loss - tramadol ultram experience

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#44827 tramadol hcl coupons - tramadol vs oxycodone

Anonymous said...

buy tramadol online best place buy tramadol - buy cheap tramadol online cod

Anonymous said...

buy ativan online ativan 40 mg - ativan xanax difference

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#36921 ativan nursing - ativan strengths

Anonymous said...

cheap xanax online buy xanax brand online - xanax orange pill 029

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol rx online - what is tramadol 100mg used for

Anonymous said...

buy xanax valium online florida does xanax show up on military drug test - generic xanax gg 249

Anonymous said...

buy tramadol online side effects to tramadol 50mg - tramadol addiction 2010

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#50238 how long 2mg xanax last - buy xanax online video

Anonymous said...

http://staam.org/#36750 buy tramadol online next day delivery - tramadol buy usa

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#50238 xanax bars types - does 2mg xanax look like

Anonymous said...

http://bayshorechryslerjeep.com/#4038 xanax side effects 0.25 mg - xanax side effects shaking