Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Wednesday, March 31, 2010

NI GILA KE APA NI ?

بسم الله الرحمن الرحيم

Ayah Altantuya diperintah kemuka kos jaminan RM60,000
30/03/2010 6:43pm

SHAH ALAM 30 Mac - Mahkamah Tinggi Shah Alam di sini hari ini memerintahkan bapa Altantuya, Shaariibuu Setev agar mengemukakan kos jaminan sebanyak RM60,000 kepada penganalisis politik, Abdul Razak Baginda dan Kerajaan Malaysia.

Pesuruhjaya Kehakiman Datuk Zaleha Yusof memerintahkan jumlah tersebut dikemukakan dalam tempoh tiga bulan.

Permohonan kos jaminan itu dibuat oleh Abdul Razak dan kerajaan Malaysia selepas kedua-duanya disaman oleh Shaariibuu yang menuntut ganti rugi sebanyak RM100 juta berikutan kematian Altantuya empat tahun lalu. - Utusan


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

1 comments:

greenhall said...

zalim