Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, May 10, 2010

DIPERKOSA KETIKA BERURUT

بسم الله الرحمن الرحيم

Pemandu lori ‘diperkosa’ ibu tunggal



SUNGAI PETANI: “Dia merenung saya dengan penuh ghairah sebelum tiba-tiba menyelak kainnya dan merangkak ke atas tubuh saya,” kata seorang pemandu lori berusia 40-an yang mendakwa ‘diperkosa’ seorang tukang urut wanita di Bedong, dekat sini, pertengahan bulan lalu.

Lelaki terbabit yang mahu dikenali sebagai Mail berkata, dia tidak menyangka, malah terkejut apabila wanita berusia 50-an itu bertindak demikian kerana hanya mengetahui wanita terbabit menyediakan khidmat mengurut.

Difahamkan, wanita terbabit yang juga ibu tunggal hanya memberi khidmat mengurut kepada lelaki selain turut menawarkan khidmat seks kepada pelanggan.

Tukang urut wanita itu menjalankan kegiatan berkenaan sejak beberapa tahun lalu di rumahnya yang turut didiami bersama dua anaknya. Malah, ketika memberikan ‘perkhidmatan’ itu, kedua-dua anaknya berada di ruang tamu manakala dia bersama pelanggannya ‘beraksi’ dalam bilik.

Mail ketika ditemui berkata, dia yang sebelum ini tidak tahu-menahu mengenai kegiatan itu pergi ke rumah wanita berkenaan kira-kira jam 5 petang bagi mengurut badan yang sakit selepas diberitahu rakan berhubung urutan wanita itu kononnya sangat berkesan.

“Saya diberitahu supaya datang mengurut selama tiga hari berturut-turut dengan bayaran RM30 setiap kali urutan,” katanya.

Katanya, pada hari kedua, wanita terbabit mula bertindak pelik apabila tiba-tiba mengurut kemaluannya. “Dia kemudian dengan ghairah tiba-tiba menyelak kainnya dan meniarap ke atas saya yang terlentang. Lebih mengejutkan, dia tidak memakai seluar dalam,” katanya.

Mail yang terkejut dengan tindakan wanita itu segera menolaknya hingga jatuh sebelum mencapai pakaiannya serta bergegas keluar dari rumah wanita terbabit.

Katanya, berikutan kejadian itu, dia tidak pergi ke rumah wanita berkenaan untuk mengurut pada hari ketiga kerana menyesal serta terkejut dengan tindakannya.

“Saya kesal dengan perbuatan wanita itu kerana mengambil kesempatan terhadap pelanggan yang mendapatkan perkhidmatannya. Sepatutnya dia hanya mengurut, sebaliknya sanggup mengajak melakukan hubungan seks.

“Selepas kejadian itu, saya diberitahu rakan bahawa wanita itu memberi perkhidmatan urut kepada orang lelaki saja dan perkhidmatannya itu sudah berlarutan selama beberapa tahun dan sering menjadi tumpuan golongan lelaki,” katanya.

Mail berkata, dia dimaklumkan ramai di kalangan pemandu lori sering ke rumah wanita terbabit bagi mendapatkan khidmat urutnya terutama pada sebelah petang dan malam. Katanya, wanita itu menjadi tumpuan kerana masih cantik dan ramping walaupun usianya sudah melewati 50 tahun. Sementara itu, jurucakap Pejabat Agama Daerah Kuala Muda, ketika dihubungi, berkata pihaknya belum menerima sebarang laporan mengenai kegiatan wanita itu tetapi berjanji akan melakukan siasatan.

hmetro


Note: Untuk para pembaca yg lelaki. Jangan lepas baca ni nanti diam diam pegi Sungai Petani plak...



UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

63 comments:

syahira ariff said...

apa nak jadi
wanita perkosa lelaki
dunia sudah akhir zaman
T______________T

anak komando rej 1 said...

TERUSKAN PERJUANGANMU....

PANGSAPURI IMPIAN MERU said...

nak mampus ke ibu tunggal tu..buat malu kaum melayu dan agama islam jee..sula je jubonya tuu

PANGSAPURI IMPIAN MERU said...

salam bujang senang...hamba nak tanya sikit..camne nak letak movie tu kat tenggah berita hangat dan sensasi tu..tolonglah ajar hamba yang tak berapa reti ni..mudahan mudahan tuan hamba leh ajar walau sikit jee...sikit jee

Ikhwan said...

yang lelaki tu pergi urut dgn pompuan tu apasal plak? bleh ka bersentuhan kulit? ish3...

greenhall said...

erk, aku pi sg. ptani coz nak mkn RFC. hehehe
kat penang xda la.

Anonymous said...

greenhall... oo ko pun nak pegi sana ke? aku nak ikut.. nak ikut... hihihi

Anonymous said...

xanax online xanax bars empty stomach - where can i buy xanax online legally

Anonymous said...

tramadol online no prescription high on tramadol 50mg - buy tramadol usa

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online from usa - tramadol 100mg dogs

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl time release - tramadol good withdrawal

Anonymous said...

xanax online xanax sizes - order xanax valium online

Anonymous said...

generic xanax side effects prolonged use xanax - pills not take xanax

Anonymous said...

xanax online online mexican pharmacy xanax - xanax withdrawal period

Anonymous said...

generic xanax generic for xanax what does it look like - alprazolam 0.5 mg tab

Anonymous said...

generic xanax xanax pies - xanax pills buy

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol sandoz l.p. 100 mg - tramadol hcl interactions

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol 250 mg tablet - soma carisoprodol controlled substance

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg buy online - tramadol overdose itching

Anonymous said...

generic xanax buy alprazolam online pharmacy - where to buy real xanax online

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg oral tablet - long does 50mg tramadol take kick

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 37.5 high - tramadol online usa

Anonymous said...

tramadol online pharmacy buy tramadol online legit - tramadol 50 mg get you high

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol with alcohol - best place buy tramadol forum

Anonymous said...

cialis online small order cialis - buy cheap cialis line

Anonymous said...

is it illegal to buy xanax online online pills 24 xanax - xanax side effects upset stomach

Anonymous said...

xanax online xanax withdrawal gaba - buy xanax valium online florida

Anonymous said...

xanax online brand xanax online no prescription - xanax effects testosterone

Anonymous said...

buy cialis online cialis daily use 36-hour - cialis 27 90

Anonymous said...

cialis online buy cialis discount online - cialis daily long

Anonymous said...

cialis online cialis usage - cialis webmd

Anonymous said...

cialis online cialis daily online - secure tabs online cialis 20 mg

Anonymous said...

buy tramadol without prescriptions tramadol withdrawal itching - buy tramadol online from usa

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50 mg kapseln - how is tramadol addiction treated

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#96430 tramadol hcl 50 mg street value - high off tramadol 50 mg

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#61458 buy tramadol pay cod - order tramadol pay cod

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#51602 tramadol 50mg better than vicodin - buy tramadol online from usa

Anonymous said...

buy cheap tramadol tramadol 50 mg vs percocet - tramadol kratom

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#61458 tramadol zydus 50 mg - where can i purchase tramadol with a mastercard

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#57594 tramadol withdrawal xanax - tramadol hydrochloride 100mg/2ml

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#44827 buy tramadol online yahoo - where can i buy tramadol for my dog

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol buy tramadol online with american express - buy 200 mg tramadol online

Anonymous said...

buy tramadol online illegal get tramadol online - tramadol 50 mg bluelight

Anonymous said...

buy tramadol buy generic tramadol - tramadol withdrawal chest pain

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol for dogs and humans the same - tramadol ultram lawsuit

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription buying tramadol online forum - tramadol for dogs in humans

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#63987 tramadol get high off - tramadol dosage to get high

Anonymous said...

buy tramadol online best website buy tramadol - buy tramadol online checking account

Anonymous said...

ways to buy ativan online lorazepam 1mg flying - ativan onset of action

Anonymous said...

buy tramadol cash on delivery tramadol dosage 37.5 - tramadol online overnight mastercard

Anonymous said...

buy ativan online ativan xanax interaction - ativan generic picture

Anonymous said...

lorazepam no prescription dosage of ativan for anxiety - ativan every 8 hours

Anonymous said...

buy xanax online buy xanax online paypal money order - xanax 1 mg alprazolam

Anonymous said...

buy xanax online generic xanax gg 258 - xanax pills round

Anonymous said...

buy tramadol online buy cheap tramadol no prescription - tramadol for dogs effects

Anonymous said...

buy xanax online does xanax show up probation drug test - xanax dosage pictures xanax

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol withdrawal two weeks - tramadol metabolism

Anonymous said...

buy xanax online pill report for xanax - xanax withdrawal low dose

Anonymous said...

buy xanax online get through xanax withdrawal - xanax types

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol tylenol - tramadol no prescription overnight delivery

Anonymous said...

buy xanax online xanax dosage sleep aid - xanax bars 1 mg

Anonymous said...

buy xanax online buy generic xanax profile - long do effects xanax take kick

Anonymous said...

buy cheap xanax xanax pill report - generic xanax vs brand xanax