Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, September 7, 2009

WIRA SALAI

Bismillahirahmannirahim..
















Tinggal tulang jer tu.....




UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH. I LOVE YOU FULL.. HA..HA..HA..HA..

12 comments:

ZOOL@TOD said...

Kepada semua, berhati-hati di jalanraya.

Ingatlah yang tersayang.

Kepada BS cepat-cepatlah kawin.

BUJANG SUSAH said...

Hahahaa... insyaAllah..cikgu zool.. bila sampai jodoh nnt.. atau bila ada awek dtg meminang... hehehe

anak muallaf said...

Na'uzubillah ngerinya.Kecut perut akak...Raya dah dekat ni nak blik kampung...menyeramkan perasaan..

ayie said...

berhati2 di jalan raya...
mintak doa supaya x mati camni....

>>selamat berpuasa

warfeel-efairy said...

fuuhh, rentung abes.. huhu.. sembahyanglah kamu sebelum kamu disembahyangkan.. usia tidak mengenal usia.. akhir kata, pandu cermat jiwa selamat. ingatlah awek tersayang.. =p

ijoks2009 said...

Amalkan bersedekah apabila nak memulakan atau dalam perjalanan ,insyaallah selamat.Sabda Nabi"sedekah dapat mengelakkan bala bencana"

Sifu tu terlalu memilih. Saya cakap saja,saya sendiripun bujang jugak hehee..

BUJANG SUSAH said...

2x5... hahahaha.... mmg la kena memilih.. (pilih perempuan jer)klau x takut terkawin dgn lelaki... hahahaha

Na'im Nikmat said...

Ya ALLAH mintak dijauhkan..

~0~ said...

mintak jauh...

Che La said...

berhati hati..

Putra Al-Maliki said...

Inilah akibatnye bile x mematuhi undang2 jln raye. Rasekan...

Anonymous said...

kepada putra al maliki-mana hang tau dia x mematuhi jalan..mane tau kut2 keta dia yg rosak ke slh orng laen ke..dalam islam klu benda yg kita x tau x leh bwt andaian..bnda yg 50-50 x leh nk bersangka buruk.dosa hukumnya..batter bersangka baek klu bnda yg x pasti.bkn ak yg ckp ni tp ustaz2 yg ckp..

yg hang duk tuduh dia bwt kesalahan satu hal.pastu hang cakap pulak rasakan kt mangsa..apa punya bodoh la hang ni..klu kena kat mak bapak hang kemalangan terbakar hangus jadi tengkorak kering cani pastu tetiba ada orng ckp "rasakan" kat mak bapak hang yang hangus lentung tu..apa perasaan hang..bodoh la hang ni..blaja tinggi2 tp bnda tu pun x leh nk nilai ke..harap spesis bodoh cam hang x kn ade lg..