Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, September 7, 2009

ANJING ATAU BABI NI...?

Bismillahirahmannirahim..



Aksi kurang hajar 2 ekoq khinzir (1 berbaju T-Shirt logo Barisan Nasional) yang kencing pada banner gergasi Tuan Guru Nik Abdaul Aziz dan Tuan Guru Haji Hadi.

mintaklah-mintaklah la mati pucuk 2 ekoq nih, tak pun kena langgar lori kontena.

kepada 2 ekoq ni, mintak2 la bertaubat dan mintak maaf kat tok guru sebelum terlambat.

tengok pada baju putih(no3) tu,kencing gambar masjid ke apa???
Posted by Asrol - kelatekito.com -ijoks2009


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH. I LOVE YOU FULL.. HA..HA..HA..HA..

19 comments:

IeYzA said...

kurang didikan....sungguh kurang sopan...harap Allah beri pembalasan dengan segera....

cahaya malam said...

salam..

Ya Allah..
saksikan penghinaan buat mereka yang mendukung syiarMu..
Sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui..

Amar Amirah said...

2 ke 3 ekor tuh??
tak kisahlah di muka siapa pun diorg kencing tu....
tak kisahlah kalau diorang hanye acting je kecing kat situ..
tapi perbuatan tu sgtlah biadap....

Allah jelah yang balas perbuatan kurang sopan tu...

famia said...

Astaghfirullahalazim.
Ghaib punca penyambung zuriat itu dalam satu malam saja kang baru tahu. ish ish ish.

misz benida said...

bdoh la diorg ni...
mmg ptt kna h1n1.

Turr Punya Umno said...

klau dia mandai mcmana dia nak jadi org umngok misz benida.. kan org umngok memang terkenal dgn kebodohannya.. kah..kah..kah..

bungacahaya said...

Tak kira lah siapa pun di poster itu, adalah amat kurang hajo bg pengencing2 itu! Tambah2 pula org2 alim diperlakukan camtu. Mmg mati pucuk la tak lama lg budak 3 ekor tu.

A C E said...

Salam. setuju dgn bunga,, cara yg sgt kurng ajar

BUJANG SUSAH said...

uiii... ganasnya komen... atuttt...

yohteh said...

Sudah terang lagi bersuluh. Sudah amat jelas maksud yang "digambarkan". Di dalam Islam masih ada satu lagi ruang kalau berkesempatan... insyaAllah: istiharkan minta maaf dan taubat nasuha... wallahuaklam..!

Koyuki said...

erm...doakan yg terbaek untuk diorang yg berkelakuan begini..hanya Allah yang mampu mengadili...

Qistina said...

Bertaubatlah wahai muslim..jgn terpengaruh dgn pemimpin anda yg fasik dan melampau dlm kefasikan..

Panglima Hikayat said...

Lagi kencing, lagi kalah, kencing lagi, biar sesat.

zack said...

inilah kesan dari didikan yang membelakangkan agama,

syahbandar87 said...
This comment has been removed by the author.
syahbandar87 said...

kurang hajar betul.gambar ulama tu..ingt dlu time blaja kt pondok ustaz slalu pesan klu surat khabar de gmbr ulama jngn letak merata-rata.terutamanya kt kaki ataupun bwt bungkus nasi.x elok sbb mereka semua orng yg perjuangkn islam..

yg ni siap kencing kt gambar ulama..bukan anjing dh ni bang.taraf babi dh ni.babi lebih hina dari anjing.mmg bleh dikatogorikan babi hidup lani klu dh tahap cni.ada ke ptt kencing kt gambar muka ulama.klu bleh jumpe kt mane2 ni kte kasi sbijik dua ubat kesedaran kt babi2 ni.mudah2an jadi manusia balik..

Anonymous said...

ahaha~~

korang ingt "tok guru" korg tu nabi ke??
manusia sempurna??
mampu bagi syurga atau neraka??
korang ni memang lawak

Anonymous said...

Das [url=http://www.allnation.net]Cardsharing[/url] (deutsch Kartenfreigabe oder gemeinsamer Kartenzugriff, wörtlich Karte teilen) ist ein Verfahren, mit dem mehrere unabhängige Empfänger gleichzeitig Zugang zu verschlüsselten, digital ausgestrahlten Pay-TV-Angeboten mit nur einer physisch vorhandenen Smartcard erhalten. Ein modifizierter Satelliten-Receiver (Card-Server) verteilt den benötigten, aktuell gültigen, Decoder-Schlüssel. Üblicherweise wird dabei dieser Schlüssel mit Hilfe eines PCs oder einer Dreambox an Satelliten-Receiver zuhause im selben Netzwerk (Cardsharing im Heimnetz) oder über eine Internetverbindung (Internet-Cardsharing) an andere Satelliten-Receiver weitergegeben. Der verteilende Card-Server muss mit einer gültigen Smartcard versehen sein, die unberechtigten Satelliten-Empfänger empfangen die Decoder-Schlüssel über einen LAN-Port und simulieren die nötigen Daten per Software. Um diese Funktion im Satelliten-Receiver zu ermöglichen, müssen handelsübliche Geräte zumeist mit einem Software-Update versehen werden. Obwohl die Decoder-Schlüssel in sehr kurzen Zyklen von 2 Sekunden getauscht werden, ist es mit einer schnellen LAN-Verbindung und entsprechender Hardware möglich diese Decoder-Schlüssel laufend weiterzugeben.[1] [2]

Cardsharing kann auch als so genanntes Offline Decoding erfolgen. Dabei nimmt der Nutzer eine Sendung (zunächst ohne Kenntnis des Schlüssels) als Transport Stream auf Festplatte auf. Eine andere Person, die Zugriff auf die Smardcard hat, protokolliert zur selben Zeit die Schlüssel von diesem Sender in einer Logdatei. Der Nutzer kann mit dieser Datei später die Aufnahme mit speziellen Programmen (z.B. TSDEC) entschlüsseln.

Beim Card-Sharing verteilt ein Satelliten-Receiver den Decoder-Schlüssel per IP-Netzwerk an die potenziellen Schwarzseher. Damit das Sharing funktioniert, muss der Receiver mit bezahlter Smartcard, „Conditional Access Module“ (CAM) im CI-Slot und LAN-Port ausgestattet sein. Der Empfangs-Client – idealerweise ebenfalls ein Sat-Receiver mit LAN-Port – simuliert die Kombination aus Smartcard und CAM-Modul per Software.

sondern auch per DSL im Internet. Das klingt einfacher als es ist: Wechselte Premiere zu Beginn den Nagravision-Schlüssel in recht langen Intervallen von 8 Sekunden, wird dieser nun in sehr kurzen Zyklen von nur noch 2 Sekunden ausgetauscht – um Card-Sharing via Internet zu unterbinden. Doch laut Insider-Kreisen ist es mit einer schnellen DSL-Verbindung und passender Hardware.

Anonymous said...

salam admin,
saya rasa kalu banner itu ada gambar najib dan muhyiddin,tentu tiada masalah kan bila bebudak tu nak kencing..bila gamba orang 'tertentu' saja yang awak marah..mentang2 lah awak suka dengan orang2 'tertentu' tuh...sungguh la berat sebelah...terima kasih..