Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Sunday, September 27, 2009

KOMEN BALAS IBRAHIM KATAK KEPADA NIK AZIZ

Bismillahirahmannirahim.."Sepatutnya TG Nik Aziz lah yang perlu letak jawatan dan berikan laluan kepada orang baru,dengan keadaan kesihatan dan usia beliau memang sepatutnya beliau berhenti dari menjadi Menteri Besar,dan bukannya saya yang perlu letak jawatan."katanya.

"Dia dah lama menjadi Menteri Besar,dia dah tua dan sakit..dia yang kena letak jawatan dan berikan laluan kepada orang baru yang lebih muda."katanya lagi ketika berada di rumah terbuka di Pasir Mas semalam.

Beliau berkata demikian sebagai mengulas kenyataan TG Nik Aziz yang meminta beliau meletakkan jawatan sebagai Ahli Parlimen Pasir Mas kerana tindak tanduk beliau yang sudah tidak sehaluan dengan parti itu lagi.

"Saya jadi wakil rakyat,saya tak guna pun satu sen duit rakyat,saya guna semua gaji saya untuk rakyat."tegas beliau lagi.

Kalau dia (TG Nik Aziz) kata saya menang sebab Pas,Sebenarnya Pas menang adalah sebab saya.Pada tahun 2004 dia hanya ada dua kerusi,apa pun dia saja yang betul,syurga neraka hak dia."katanya lagi.


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH. I LOVE YOU FULL.. HA..HA..HA..HA..

2 comments:

Unknown said...

Nampaknya berahim berangan jadi MB ke?kah kah kah MB katak

isadli said...

berehim memang macam tu....katak pun lebih mulia dari dia tu