Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Sunday, October 24, 2010

PERSIDANGAN AGUNG UMNO, KELAB DANGDUT PENUH DENGAN ORANG UMNO

بسم الله الرحمن الرحيم

Persidangan Agung UMNO, Semua Dangdut Kat KL Penuh Dengan "Orang UMNO"...??





Wah! Macam dayak dapat senapang ker..? Maklumlah dah berjauhan dengan anak bini…, dah macam trend pulak kalau pegi outstation mesti nak enjoy! Dengar cerita bila sesi pagi ramai yang datang lambat, sebab malam tadi perwakilan laki2 banyak pegi enjoy, tumpuan of course la ke Dangdut kat KL nie… Ade member cerita pagi tadi, bila dia dengan geng dari Penang pegi dangdut nie terserempak dengan kawan2 UMNO, bila pegi dangdut yang lain pulak pun jugak ramai “kawan kawan” UMNO….

Hmmmmm enjoy la bang, sesekali…!

Note: Info diatas diambil dari blog pro umno seorang ibu tunggal yg bernama lydia . Nak tengok boleh klik di SINI ( kalau dia tak delete laa..)

Dibawah ni print screen dari blog dia.. klik pada image untuk besarkan..



Dibawah ialah salah satu banner bertajuk "YAHUDI MEMANG SIAL" yg terdapat di blognya.. betul punya marah dia pada yahudi isreal ni.. yang peliknya dia tetap sokong umno walaupun umno mengunakan penasihat apco worldwide yahudi israel.. klik pada image kalau rabun.



Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

57 comments:

Farah Hanani said...

Waaa..

baru ingat nak cakap camni:::

"Mana ko tau ni? Sah ko pegi join se-dangdut dgn diorg.."

Huahuahua.

tarik balik kata2 itu..

Memang la Dangdut jadi pilihan. Nama pun Meloya.

Loya la tengok mereka ini..

Astaghfirullahalazim!!

Anonymous said...

parti pembela agama..bangsa dan negara yg diwar2kan oleh media....pirahhhhhh

manjeamusyuk said...

Ya Allah...ape nak jadi ngn bangsaku..

MPG said...

nak jadi apa lagi manje..... jadi pelacur jer la gamaknya..

TEROPONG RAKYAT said...

hilang melayu...hilang umno..???podahhhh...masa prsidangan citer lebat je

Captain said...

kAT MANA TEMPAT NI BAGITAU....NAK P TENGOK BETUL KE KAT MALAYSIA.

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol in usa over the counter - buy tramadol no prescription needed

Anonymous said...

buy alprazolam online without prescription xanax side effects body - xanax side effects with alcohol

Anonymous said...

generic xanax order xanax online with mastercard - xanax dosage highest

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage osteoarthritis - tramadol hcl 50 mg high

Anonymous said...

xanax online xanax pills symptoms - will one xanax show up drug test

Anonymous said...

generic xanax white round generic xanax - xanax liver damage

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol cod shipping - tramadol lexapro

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol for dogs or people - tramadol snort

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50mg side effects on dogs - what does 100 mg tramadol look like

Anonymous said...

generic xanax xanax side effects depression - xanax and alcohol erowid

Anonymous said...

buy tramadol online buy discount tramadol - discount pet medications tramadol

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol ultram dosage - tramadol 100mg 2 ml

Anonymous said...

generic xanax generic xanax side effects - xanax no prescription mastercard

Anonymous said...

generic xanax xanax side effects tingling - number xanax overdose

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl non-narcotic - tramadol 50mg an 627

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol soma watson - carisoprodol dosage information

Anonymous said...

xanax online xanax and alcohol heart problems - generic xanax pictures information

Anonymous said...

buy tramadol online high off tramadol 50 mg - tramadol 50 mg interactions

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol cod online - tramadol online no prescription overnight delivery

Anonymous said...

buy cialis online cialis buy online - where to buy cialis no prescription

Anonymous said...

cialis online generic once daily cialis - cialis online+truffa

Anonymous said...

buy cialis online whats cialis yahoo - generic cialis walgreens

Anonymous said...

cialis online best price cialis - buy real cialis online

Anonymous said...

cialis pharmacy order real cialis online - get prescription cialis online

Anonymous said...

cialis no prescription buy cialis online pay with paypal - order cialis online pharmacy

Anonymous said...

cialis online buy cialis south africa - cialis 0.5

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol best place buy tramadol online reviews - discount tramadol no prescription

Anonymous said...

buy tramadol cheap tramadol - tramadol for dogs cost

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#63102 gabapentin tramadol withdrawal - order tramadol with saturday delivery

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#57594 tramadol 50mg para que serve - can you buy tramadol online legally

Anonymous said...

buy tramadol online with mastercard 3 50 mg tramadol - tramadol 50 mg many get high

Anonymous said...

buy tramadol ultram/tramadol hcl 50mg - buy tramadol online europe

Anonymous said...

buy tramadol tramadol addiction dosage - where to buy tramadol online

Anonymous said...

buy tramadol online what is tramadol for dogs for - tramadol hcl with tylenol

Anonymous said...

generic tramadol online tramadol no high - order tramadol online check

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#74967 tramadol 50mg and hydrocodone - tramadol online no prescription cod

Anonymous said...

order tramadol buy tramadol pharmacy - tramadol hcl

Anonymous said...

buy tramadol tablets tramadol 50 mg dosage - buy cheap tramadol cod

Anonymous said...

buy tramadol cheap tramadol online usa - where can i buy tramadol over the counter in the us

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online fedex delivery - tramadol 50 mg and breastfeeding

Anonymous said...

generic ativan online ativan side effects numbness - ativan dosage recreational

Anonymous said...

buy ativan online ativan addiction forum - ativan online no prescription canada

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#64581 topamax xanax drug interactions - xanax 1mg pills

Anonymous said...

buy xanax online xanax 2mg xr - drug interactions between xanax and lexapro

Anonymous said...

alprazolam buy xanax high liver enzymes - xanax side effects tremors

Anonymous said...

buy xanax online buy xanax 1mg - mixing xanax and alcohol good

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#64581 xanax overdose withdrawal - is xanax a schedule 4 drug

Anonymous said...

http://staam.org/#56821 tramadol withdrawal no sleep - tramadol tolerance

Anonymous said...

how to buy xanax online buy xanax online ireland - does ordering xanax online work

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#50698 xanax side effects hiccups - xanax dosage for panic attack

Anonymous said...

how to buy xanax online legally xanax withdrawal kidney pain - xanax side effects anger