Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Sunday, July 25, 2010

DAPAT SIJIL HALAL HANYA MELALUI PANGGILAN TELEFON

بسم الله الرحمن الرحيمAmat jelas Jakim telah menelanjang kegagalannya membuat pemantuan serta pengesahan sijil Halal.

Pembongkaran Jakim bahawa kebanyakan 'Kopitiam' diseluruh negara diragui ke'halal'annya tidak mengejutkan kerana perkara yang sudah jelas haramnya seperti judi, arak, rasuah, mengadu-domba, memfitnah......dll pun ter'lepas-pandang'.....inikan perkara yang samar-samar.....alahai..... - al-brangi


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

0 comments: