Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Sunday, October 18, 2009

REALLY CRAZY!!! X DE OTAK!!

Bismillahirahmannirahim..

The little girl Varsha missing on UPSR day was killed bruttaly (SG)

tak berani jangan tengok ye.. subhannallah. .....kejam nye........ kesian adik nie kan....
This girl missing at Pulau Pinang during de 1st day UPSR exam and she just 12 years old....
See......... . what happen to the girl....




click pada read more untuk image seterusnya...









From:
rrosdi@celestica.com

UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH. I LOVE YOU FULL.. HA..HA..HA..HA..

18 comments:

turr punya UMNGOK said...

Kejamnya.... polis pegi mana? jaga orang politik je ke...? adik shalin pun tak ada kabar berita? kata polis malaysia power rangers. tangkap orang tengah ceramah boleh la. suruh tangkap penjenayah hilang semua telur. inilah kesan dari " wang malaysia, rakyat pegi la mampus, kepentingan politik dan membolot harta negara diutamakan".

Tahniah MP Malaysia.

acHap~ said...

hmm. kesian nya budak ni. mangsa kpd org yg berjiwa binatang. tp, kte xboleh nk samekan hal politik dgn hal jenayah camni. buat turr, ALLAH Maha Berkuasa. hanya tunngu dan lihat. xperlu nak salahkan sesiapa. hanya pendapat~

Koyuki said...

ya allah kesiannya

tak sanggup nk tgk..

tolongla..sape yg buat keje durjana ni..tolong la tgk ape yg anda da buat..

astagfirullahalazim

Kekacang said...

Tidak mampu untuk berkata apa - apa.
Ya Allah, engkau Yang Maha BERKUASA lagi Maha BESAR, Tunjukkan siapakah pelaku dan hukumnya dengan pembalasan yang seberat - beratnya.
Mana pergi Polis dan SB, takkan diam tak berbunyi.

Anonymous said...

ni bukan dimalaysia, ni kat sri lanka bulan march 2009. ada 1 lagi gambar tercicir..

Anonymous said...

ermmm.. saya pun dapat email ni dari member saya. yang dinyatakan disitu kes ni berlaku pulau pinang. x tau la betul ke dak. tp yang pastinya si perlaku tu memang zalim. Tak kiralah perkara ni berlaku dimana jua. yang pastinya jadikan ini sebagai satu peringatan untuk kita semua. wallahualam.

rock kapak said...

SETIAP KALI KO HANTAR ETIKEL blog ko ne ko hantr kat blog aku bleh x????

BUJANG SUSAH said...

rock kapak.. copy jer laa .. bukan susah sgt pun..

SilentThinker said...

subahanallah,
kejamnya :(

abghalim said...

SALAM
SEKIRANYA ANDA INGIN MENJADI SEBAHAGIAN DARI KAMI:-
1.PENGEDAR
2.PEMBEKAL
3.PENGUSAHA MINI MUSLIM HALAL HUB
4.USAHAWAN PRODUK HALAL

Sila Hubungi

No. 2 & 4, Jalan Jujur 3,
Bandar Tun Razak, 56000 Cheras
Kuala Lumpur, Malaysia
Tel: +603-9172 4060 Fax:+603-9172 4107

Pertanyaan: Abdul Halim Othman
HP : 017 513 2208
Email : koedarmuslim@gmail.com
Blog : koedar.blogspot.com

~0~ said...

kejam teramat...

Solehah said...

kejamnya..

sha89 said...

ya Allah....kejamnye manusia yg buat mcm tu...

adoii...ksian bdak tu...kecik lg...

ape nk jdi la~

pUjAnGgA CiNta said...

ya allah....mnitis air mta sy tgk...jht sgguh org lani...tkutt..

Kerja keras adalah energi kita said...

Tidak mampu untuk berkata apa - apa.
Ya Allah, engkau Yang Maha BERKUASA lagi Maha BESAR, Tunjukkan siapakah pelaku dan hukumnya dengan pembalasan yang seberat - beratnya.
Mana pergi Polis dan SB, takkan diam tak berbunyi.rock kapak.. copy jer laa .. bukan susah sgt pun..
kutangku kunjungan balik nya

neechan_cheche said...

Salam...
tak kisahlah kt mana hal ni berlaku.
sri langka or pulau pinang or whatever..
Siapalah yang sanggup buat hal camni.
Binatang, org gila pun tak buat camni...
Kalau terlepas hukuman dunia, hukuman di akhirat ready menunggu...

tintawarna said...

Ya Allah..Semoga pelaku mendapat balasan dr Allah tidak di Dunia di Akhirat kelak, kau tak kan dapat lari sebb kau manusia biasa. hurm..lau jadi kat keluarga dia camna?? ha.. berhati binatang, berjiwa setan!!
Semoga Allah menempatan adik ni dikalangan orang2 bertaqwa dan sabarlah banyak2 untuk keluarganya.. Ape nak jadi da..bila akhir zaman ni macam-macam...

Anonymous said...

hahaha..polis mmg tahu mkn rasuah jer...