Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, October 23, 2009

AWAS..!!! GENG PEROMPAK TIADA SIFAT KEMANUSIAAN

Bismillahirahmannirahim..


TERKINI...!!! Terdapat satu kumpulan perompak yang sedang bergiat aktif . Kegiatan mereka semakin ganas dan tiada peri kemanusiaan. Setakat ni laporan demi laporan polis telah dibuat, tetapi belum ada sebarang tangkapan. Malah polis tidak mengambl sebarang tindakan.

Kebanyakan mangsa kehilangan barang barang berharga serta mengalami kecederaan bila cuba melawan. Dikatakan mereka bergerak dalam kumpulan yang besar semasa menyerang/merompak mangsa.

MODUS OPERANDI :Bergerak secara berkumpulan sekitar 10-20 ahli.
MANGSA - Sesiapa saja
KAWASAN HITAM - Kawasan Kampung, berhampiran kawasan Hutan kat bandar besar KL belum lagi.
TAKTIK SERANGAN - Serbu beramai-ramai

SEORANG JURUGAMBAR AMATUR SEMPAT MERAKAM SALAH SATU KUMPULAN SEDANG MENYERANG MANGSA....... sila click pada read more untuk melihat image...











HEHEHEHE... jangan marah eh... nnt kena jual...

UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH. I LOVE YOU FULL.. HA..HA..HA..HA..

11 comments:

BezBuddy said...

hahaha
tertipu aku....

daya said...

pandainyer binatang-binatang itu.... sekali terkene arrrrr.lawwak sungguh berita tergempar itu

Werdah said...

Salam,

Yang paling bawah tu kira ketua dia la ya!!

BUJANG SUSAH said...

hehehe...

GoldSniper said...

bijak sungguh di'orang' tu.

gummybear said...

sungguh kejam ini perompak..hu3

baginda® said...

hahahaha pandai nye ang... tapi yg speceis kat bawah skali tu sure ade kek malaysia... hahaha

Anonymous said...

Sape-sape yang buat perangai macam ni maka termasuklah dia dengan golongan nie.Kalau spesis ni biasa le tak ada fikiran main ikut nafsu saja.Yang kita manusia tu ada akal mengapa tak mahu guna.Tapi apa nak buat spesis manusia dari golongan ni banyak juga tambah lagi orang yang kerjanya bersangkutan dengan duittt.RM...RM....RM.....

Duan said...

wah...mcm ku kenal geng perompak ni..

Liyana said...

ye..saya pun tertipu..memang gempak!

Anonymous said...

alahai beginilah keadaan nya kalau tempat tingal aku dan tempat aku punya makanan kauorang ceroboh ,aku tak boleh buat apa, ni kauorang punya pasal lah PENCEROBOH