Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Thursday, October 29, 2009

JARIAH:SUMBANGAN \ ZAKAT

Bismillahirahmannirahim..

maahad tahfiz Batu Berendam.
Salam

Kepada Tuan/ Puan yang di hormati

Merujuk kepada perkara diatas.

Pihak Maahad Tahfiz Al quran Batu Berendam , Melaka memerlukan sumbangan anda.

Sehubungan tersebut, kami memohon jasa baik pihak tuan / puan agar dapat menyumbang seikhlas mungkin bagi membiayai Maahad Tazfiz ini dimana terdapat hampir 150 pelajar muslimat (wanita) sahaja.


Sila hubungi Al Fadil Ustaz Othman Bakar (Pentadbir) di talian 019-6695349

Semoga Allah S.W.T menerima segala sumbangan tuan/puan dan ganjaran yang dijanjikannya sedia menanti anda di akhirat sana. Sekian


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.

0 comments: