Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Wednesday, August 12, 2009

PRODUK ISREAL

Bismillahirahmannirahim..
Pls support the boycotting.
Product of Israel

Sekarang bulan puasa bakal menjelma.... .....berhati- hati..... ...becareful of Kurma Yahudi .. Tolong Distribute!

Bercetak jenama "Jordan River" itu sebenarnya bukan dari Jordan tetapi dihasilkan dari negara Israel ..dan diimport serta dikotakkan di Singapura tapi di edarkan di Malaysia. Ia ditanam di satu kawasan luas di bahagian timur Isreal yang bersempadan dengan Palestin. Ia dipunyai oleh seorang Yahudi yang kaya...dan ramai pekerja-pekerjanya berbangsa Yahudi dan hasil penjualan kurma itu digunakan untuk tabung orang-orang Yahudi.

Pendedahan ini dibuat oleh akhbar Berita Harian Singapura.
Para Muslimin sekalian diharap jangan membeli kurma jenis
ini..kasihanlah terhadap rakyat Palestin yang hari-hari ditindas
dan dibunuh kejam oleh rejim Yahudi ini.









Perangi Yahudi dalam apa cara sekalipun, walaupun dari segi ekonomi.

PLEZ FOWARD...

UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH. I LOVE YOU FULL.. HA..HA..HA..HA..

7 comments:

Na'im Nikmat said...

Syukran atas info yang sngt bermanfaat,berhati-hatilah wahai umat Islam, sesungguh orng2 kafir tidak akan redha sehingga kamu mengikut ajaran mereka.Dalam kita nak mengikut sunnah Nabi Muhammad S.A.W dgn memakan kurma tapi tanpa sedar kita memberi sumbangan kepada puak-puak Zionis Laknatullah...

BUJANG SUSAH said...

yer.. terima kasih encik naim

miji said...

sekarang ni nak carik makanan yg selamat pun dah susah, barang asing camni bukan main senang masuk pasaran kite...

mane sempat nak check brg tu elok ke tidak, thanks info lu bro..

P'su said...

salam berkunjungan..oh ye ke!! tapi banyak juga produk2 lain yg ada kaitan dgn yahudi.. kena berhati2 ..boikot produk yahudi ini!!

P'su said...

salam berkunjungan..

BUJANG SUSAH said...

Salam cikgu P'su... terima kasih kerana melawat dan meninggalkan komen anda..

PenaTanpaDakwat said...

semuga mereka dibinasakan dan dilaknat sehingga hari pembalasan.
AMIN.