Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Sunday, August 9, 2009

MEMERLUKAN BANTUAN

Bismillahirahmannirahim..

KEPADA

Sesiapa yang berkenaan

Mohon diperpanjangkan kerana ramai yang mencari tempat BERAMAL JARIAH, tetapi disebabkan tidak kesempatan membaca EMAIL dan capaian kepada INTERNET mereka tidak mendapat maklumat. Usaha anda ini ada saham di sisi ALLAH swt. Insya Allah.

MEMOHON BANTUAN SUMBANGAN KEWANGAN UNTUK KOS PEMBEDAHAN DI IJN

Merujuk perkara di atas, dimaklumkan bahawa penama berikut ingin memohon sumbangan kewangan untuk anaknya yang mana butirannya adalah seperti berikut:

Nama : Muhammad Ibrahim bin Mohammad

Tarikh Lahir: 30 November 2008

No Surat Lahir: 081130040295

Kos sebanyak RM 33,000.00 telah ditanggung oleh Kementerian Kesihatan Malaysia, tetapi sekarang memerlukan RM5,000.00 untuk kos pembedahan sahaja, tidak termasuk kos ubata-ubatan dan rawatan susulan sehingga anak saya sembuh sepenuhnya. Insya Allah.

Sumbangan boleh disalurkan ke akaun MAYBANK : 1642-7656-3736

Segala pertanyaan sila hubungi (Mohd. Inam) di talian: 019-5173076

Gambar anaknya dan lampiran surat pegesahan dari Kementerian Kesihatan Malaysia boleh dilihat di lamanweb berikt: http://www.rumahama l.org/bedah. htm

Sekian, segala jasa baik tuan/puan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih, semoga Allah akan membalasnya dengan sebaik-baik pemberian.

Sekian, semoga yang membantu akan dibantu, wassalam.

Yang berusaha,

SUMAYYAH PFORDTEN

Sukarelawan RKH, RSK & RPRUNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH. I LOVE YOU FULL.. HA..HA..HA..HA..

0 comments: