Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Sunday, December 19, 2010

74 VS 28 PUKULAN GAMBIR SERAWAK

بسم الله الرحمن الرحيم





Wow! Mancungnya. Sah! Taib kahwini wanita Lubnan berusia 28 tahun malam tadi. Taib dan isteri, seorang wanita Lubnan dinikahkan Mufti Sarawak, Kipli Yassin, kira-kira jam 9.30 malam dengan satu majlis persandingan sederhana turut diadakan di ruang utama kediaman rasmi beliau.

Sah! Pengantin Politik Polular yang dipegang Bung bersama Zizie selama ini akan bertukar tangan kepada Taib Mahmud. Amacam Bung! berilah peluang pada Taib merasa pula, tak gitu!

Note: Fuhhhh... Taib ni umur 74 tahun dan isteri barunya 28 tahun... Gambir serawak pun dah x guna lagi dah ni..Kah..kah..kah..kah... Mungkin ada yang berkata dalam hati. Bila la si badak sumbu ni nak jalan. Kalau tak dah lama dah aku dapat kawin dgn model dari monggol... Kah..kah..kah..kah...

Note: Walaupun bukan hidung ori tapi hidung awek kat bawah ni mancung jugak kan. ala-ala ahli sihir gitu... kah..kah..kah..kah...







Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

70 comments:

NAZRUL AHMAD said...

aiyo..macam2

puteri said...

model mongol xsempat bro..
kene c4

Anonymous said...

tak pa dia tetap ada model banyak bonggol

Anonymous said...

cuba bayangkan umur taib ni 44 tahun bini dia ni baru lahir...waakakakaaa

Anonymous said...

Ooooooo patut ler dia ari tuu bilang dah dapat ilham pasal pilihan raya kecil Sarawak, dia nak guna PEN dia dulu rupanya

Anonymous said...

bini dia ni bekas ratu cantik lubnan.

PEN/balak dia ni dah x berapa keras kot. Dakwat pun dah berkurangan dan x berkualiti..maklumlah dah 74 tahun. tapi masih laku sebab koceknya masih keras dan balak di sarawwak masih banyak lagi yg bakal dirembatnya.. ha..h..ha

Anonymous said...

h ah ah ha ha ada duit semua boleh,nasib la badan,selera pucuk muda,elok jugak kawin dari tak kawin tapi agak2 la noh boleh g ke ,,//,?>,,,,/./

Anonymous said...

xanax online legit place buy xanax online - buy xanax online usa

Anonymous said...

buy xanax 1mg xanax dosage 10 mg - buy xanax online with no prescription needed

Anonymous said...

generic xanax 1mg xanax 1 beer - xanax pictures of pills

Anonymous said...

xanax mg do xanax bars kick - buy xanax online cheap no prescription

Anonymous said...

buy tramadol online canadian online pharmacy tramadol - tramadol prescription

Anonymous said...

generic xanax order xanax online mastercard - long does 1mg xanax kick

Anonymous said...

xanax no prescription online long does 1mg xanax kick - can you buy xanax from canada

Anonymous said...

tramadol 100 tramadol addiction how long - buy tramadol cod online

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol lethal dosage - soma carisoprodol abuse

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 125mg - carisoprodol 350

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 350 mg efectos secundarios - carisoprodol 350 mg maximum dosage

Anonymous said...

buy tramadol hcl tramadol for dogs seizures - order tramadol for dog

Anonymous said...

generic xanax buy xanax online without prescriptions - buy xanax online canada

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage 80 lb dog - tramadol no prescription cheap

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol ultracet - buy tramadol online eu

Anonymous said...

buying xanax online no prescription buy xanax online india - effects does xanax have you

Anonymous said...

generic xanax what does a generic xanax look like - xanax nausea

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol 350 mg high - carisoprodol erowid experience

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol e 724 - carisoprodol mp 58

Anonymous said...

buy tramadol online do you withdrawal tramadol - tramadol 50 mg half life

Anonymous said...

buy tramadol cod buy tramadol cod overnight delivery - where to buy tramadol online forum

Anonymous said...

cialis online order cialis us - cialis wiki

Anonymous said...

xanax online generic xanax white pill - xanax high liver enzymes

Anonymous said...

buy cialis online cialis daily erfahrungen - reviews for cialis daily

Anonymous said...

buy cialis with dapoxetine cialis soft reviews - cost daily cialis nz

Anonymous said...

xanax online how long for xanax to show up in drug test - xanax pills yellow

Anonymous said...

buy cialis online cialis online vancouver - buy cialis online ireland

Anonymous said...

cialis online generic cialis online usa - buy cialis online germany

Anonymous said...

xanax buy online no prescription xanax quad bars - generic xanax walmart

Anonymous said...

cialis online cialis strengths - cialis free coupon

Anonymous said...

xanax online xanax classification - xanax 1 mg alprazolam

Anonymous said...

cialis online cialis online overnight shipping - cialis online cheapest

Anonymous said...

cialis online cialis free sample coupon - price for cialis daily use

Anonymous said...

buy tramadol tramadol for dogs reactions - discount tramadol online

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#30807 tramadol many get high - tramadol to buy online

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#97734 tramadol euphoria dose - buy tramadol online in usa

Anonymous said...

buy tramadol overnight delivery ordertramadolonline.org - tramadol 50 mg snort

Anonymous said...

buy tramadol tramadol cost - buy cheap tramadol overnight

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol buy thailand - tramadol hydrochloride get high

Anonymous said...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#91875 taking 5 50 mg tramadol - buy generic tramadol

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol online from usa - tramadol online florida

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50 mg effervescent tablets - tramadol withdrawal can't sleep

Anonymous said...

buy tramadol can you buy tramadol usa - buy tramadol online for cheap

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol from thailand - tramadol withdrawal clonidine

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#38471 tramadol for dogs empty stomach - tramadol for dogs half life

Anonymous said...

buy tramadol gradual withdrawal tramadol - day 2 tramadol withdrawal

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol online usa - tramadol 80 mg

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online overnight delivery - tramadol withdrawal hydrocodone

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol 0 1g - tramadol and us overnight no prescription

Anonymous said...

tramadol online tramadol for dogs with pancreatitis - tramadol withdrawal back pain

Anonymous said...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#40751 tramadol withdrawal pain - tramadol 50 mg snort

Anonymous said...

order ativan online lorazepam 1 mg or diazepam - ativan medicine

Anonymous said...

tramadol overnight shipping tramadol shot - tramadol withdrawal taper

Anonymous said...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#about-us tramadol zanaflex - tramadol drug interactions

Anonymous said...

buy xanax online xanax side effects palpitations - buy xanax thailand

Anonymous said...

http://staam.org/#92453 is buying tramadol online illegal - tramadol 100mg dogs

Anonymous said...

buy xanax online 1mg of xanax high - xanax urine test how long

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol addiction more drug_side_effects - generic tramadol 50 mg

Anonymous said...

http://staam.org/#56274 tramadol used get high - tramadol overnight delivery cod

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl classification - tramadol 50mg vs lortab

Anonymous said...

generic xanax online xanax dosage compared klonopin - buy xanax online video

Anonymous said...

xanax cheap effexor xanax drug interactions - get really high xanax

Anonymous said...

http://bayshorechryslerjeep.com/#3880 does xanax show up opiate drug test - mastercard xanax online no prescription