Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, August 17, 2010

TIMBALAN MENTERI TERLIBAT DENGAN PELACURAN DAN PENGEDARAN DADAH

بسم الله الرحمن الرحيم

Timbalan menteri bakal disiasat terbabit dengan kegiatan pelacuran kelas atasan



KUALA LUMPUR: Seorang timbalan menteri bakal disiasat polis selepas satu laporan dibuat kelmarin berhubung salah laku seksual dilakukannya selain didakwa turut terbabit dengan kegiatan pelacuran kelas atasan termasuk membekalkan gadis di kalangan pelajar kolej.

Sumber polis berkata, seorang ahli politik berusia 50-an dan berasal dari Ipoh, Perak sebelum ini tampil di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Brickfields kira-kira jam 11.08 malam kelmarin sebelum membuat laporan polis berhubung jenayah salah laku seksual yang dilakukan oleh timbalan menteri berkenaan.

Difahamkan, laporan polis berkenaan dilakukan oleh ahli politik terbabit yang mendakwa memperolehi bukti berhubung pembabitan suspek terhadap kes salah laku seksual selain pelacuran gadis bawah umur.

Malah timbalan menteri terbabit yang memulakan khidmat selepas Pilihan Raya Umum 2008 itu turut dikaitkan dengan aktiviti pengedaran dadah.

“Difahamkan pengadu sebelum ini menerima surat layang menerusi pos laju yang dihantar kepadanya pada 11 Ogos lalu.

“Melalui kandungan surat terbabit, timbalan menteri itu didakwa terbabit dengan aktiviti pelacuran termasuk membekalkan gadis-gadis kolej terutama kepada golongan VIP.

“Kandungan surat itu mendakwa timbalan menteri terbabit dikesan menggunakan sebuah rumah sewa di Gombak untuk melakukan aktiviti haram berkenaan,” katanya.

Berdasarkan maklumat awal, surat terbabit dipercayai dihantar seorang daripada gadis yang pernah menjadi mangsa sindiket pelacuran berkenaan

Bagaimanapun semua perbuatan dikaitkan dengan suspek dilakukan di Ipoh menyebabkan pihak polis menyerahkan kes terbabit kepada polis Perak untuk menyiasat kes berkenaan.

Polis turut mengambil keterangan dari ahli politik yang membuat laporan berkenaan bagi membolehkan siasatan lanjut dilakukan.

Sementara itu Timbalan Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, Asisten Komisioner Khairi Ahrasa, yang dihubungi mengesahkan pihaknya menerima laporan berhubung kes berkenaan namun enggan mengulas lanjut.

Setakat ini kes terbabit akan diserahkan kepada pihak polis Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Perak untuk disiasat berikutan kes dilaporkan di negeri itu.



UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

59 comments:

FloEllen said...

Biar siapa pun dia...dia cuma manusia besa...tak lari dari melakukan kesilapan...tapi apa yang menjadi masalah ialah ia seorang yang di kenali....

Semoga Beliau sedar akan kesilapan ini dan mahu bertobat..

Maliki said...

Sememangnya itulah cara yang terbaik
dengan ini maka ilmu atau berita akan luas tersebar...

Kamal Sanusi said...

Mark my word that at the end of the investigation, the case will be recorded as NFA (No Further Action). Semua bukti-bukti yang ada akan disimpan untuk pegang teloq dia di masa hadapan.

Aku dah buleh agak kesudahan penyiasatan ini kerana kes-kes yg lepas bila melibatkan pemimpin Beer-End, pasti berkesudahan dengan satu sapuan ke bawah karpet. Nak aku bagi contoh ka? Tak yah ler, sendiri usaha lor...

Tak gitu?

Anonymous said...

yes bro kamal,
kalu lu nak cerita, sampai esok pon x abes...
jgn kate tetiap bulan, silap2 tiap2 hari ade kes camni yg melibatkan menteri2 ApNgok..

Anonymous said...

Menteri dari parti yang bakal tersungkur. biarkan. Kalau dah ada hakim yg adil nanti kita bawa la kes. laporan polis pun tak ada gunanya, sebab beliau masih lagi dalam parti yg memerintahkan hakim. Sebelum ni pun Noh Omar kena cekup ngan PATI juga di Subang Jaya, tapi habok je yg tinggal. Tu pun melayu dok suap makan lagi.

Pierroelbc said...

Biar siapa pun dia...dia cuma manusia besa...tak lari dari melakukan kesilapan...tapi apa yang menjadi masalah ialah ia seorang yang di kenali.... Semoga Beliau sedar akan kesilapan ini dan mahu bertobat..

Anonymous said...

generic xanax images of generic xanax - much xanax recreational use

Anonymous said...

buy xanax online legally xanax vs xanax xr - xanax xanax cheap pharmacy online

Anonymous said...

xanax online cheap xanax from mexico - custa alprazolam 0 5mg

Anonymous said...

buy xanax online cheap no prescription 4 bars xanax - xanax veterinary dosage

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol no prescription cod - tramadol for dogs pain

Anonymous said...

generic xanax where to buy xanax online forum - xanax 1 mg recreational

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage effects - tramadol hcl 50 mg used

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 100mg capsules - tramadol hcl 50 mg erowid

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg what is soma carisoprodol used for - buy carisoprodol online us

Anonymous said...

cheap alprazolam cheap xanax + forum - generic xanax same

Anonymous said...

xanax online legal to order xanax online - effects zoloft xanax

Anonymous said...

generic xanax xanax type of drug - xanax online in australia

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl muscle relaxer - tramadol for dogs versus humans

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg medicamento carisoprodol 350 mg - carisoprodol 350 mg drug interactions

Anonymous said...

generic xanax brand xanax online no prescription - xanax dosage airplane

Anonymous said...

buy tramadol 100mg online tramadol controlled substance - tramadol dosage in the elderly

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol long term side effects - take soma carisoprodol

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol for dogs euthanasia - tramadol 200 mg high

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol for dogs - carisoprodol liver damage

Anonymous said...

alprazolam without prescription xanax cause high blood pressure - effects does xanax have you

Anonymous said...

cialis online generic cialis online us - cialis daily free sample

Anonymous said...

xanax online best way to buy xanax online - prescription drug abuse xanax

Anonymous said...

buy cialis 10mg generic cialis cheap online - cialis online legitimate

Anonymous said...

cialis no prescription cialis or viagra - cialis us

Anonymous said...

xanax online drug interactions xanax tylenol pm - xanax xr brand vs generic

Anonymous said...

cialis online price of cialis without insurance - buy generic viagra cialis online

Anonymous said...

xanax online klonopin vs xanax drug test - does ordering xanax online work

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online usa - tramadol 50 mg for dogs

Anonymous said...

buy tramadol tramadol high get - buy from online texas tramadol

Anonymous said...

tramadol 50 tramadol dosage buzz - tramadol hcl 100mg er

Anonymous said...

tramadol cheap tramadol withdrawal tips - tramadol 50mg usa

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol order tramadol online with mastercard - buy tramadol overnight shipping

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#51438 tramadol no prescription needed - ultram 50 mg tablet

Anonymous said...

order tramadol online overnight tramadol 821 - buy tramadol 200mg online

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol how easy to overdose on tramadol - tramadol dosage guide

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol buy tramadol online no prescription needed - tramadol 50 mg high

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#63102 tramadol hcl 50 mg street value - tramadol generic price

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl + kidney - buy tramadol hcl online

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl erowid - tramadol for dogs mg

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol for migraines - tramadol legal to buy online

Anonymous said...

tramadol without prescription best place buy tramadol online - effects tramadol overdose dogs

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#56411 tramadol withdrawal wellbutrin - tramadol for dogs best price

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol no prescription pharmacy - tramadol hcl doses

Anonymous said...

buy ativan online ativan vs xanax mg - ativan withdrawal nightmares

Anonymous said...

buy ativan online ativan dosage anxiety - hot get high ativan

Anonymous said...

buy xanax online xanax and alcohol related deaths - 5 panel drug test xanax

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50 mg weight loss - tramadol hcl 50mg dosage for dogs

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#50238 xanax online no prescription canada - hide xanax drug test

Anonymous said...

buy tramadol online overcoming tramadol addiction - tramadol hcl 50 mg pill identifier

Anonymous said...

buy xanax online xanax and weight gain - xanax no prescription australia

Anonymous said...

buy tramadol online order tramadol with money order - tramadol hcl brand name

Anonymous said...

buy xanax online does xanax show up mouth swab drug test - xanax zolpidem interactions

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#50238 xanax more drug_uses - is 1 mg of xanax a lot