Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, August 20, 2010

NAK BELI KERETA TAK MAMPU

بسم الله الرحمن الرحيم





UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

6 comments:

Abhamz said...

salam, masya-Allah sanggup bergadai nyawa krn dah tak mampu...tapi yg paling kesian penumpang dibelakang sekali tu, tunggu mase je nak jatuh..kat mana tu?

al-brangi said...

salam,

cari nahas

Panglima Muda said...

itu tanda malaysia boleh, kita mampu lakukan apa sahaja untuk kesenangan hidup walaupun dari segi zahirnya tak mampu.Kalau nak mati mati dimana mana pun boleh jadi

asri said...

apa lah nak jadi ngan diorang ni xda keselaman langsung dan sanggup bergadai nyawa....

encHIx laNDax said...

perghh~~ini la masalahnya~bnde semua naek harga bagai~mana nak dapt beli~huhu

Perindu_Ilahi said...

kalau dah tak mampu sangat tu xperlulah nak naik motor ramai2..naik je la bus ke atau pengangkutan awam yg lain...teruk betul!