Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, July 10, 2010

"PAUL" RAMAL PR MENANG UNTUK PRU 13

بسم الله الرحمن الرحيم



Note: Siapa la yang rajin sgt mengedit nih... hehehe...

UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

12 comments:

rahmanw said...

salam..
haram percaya pada ramalan bro...leh syirik...hehe...

ice♥ice said...

byk btol gmbr sotong ni versi edit..hehe

beLalanG said...

femes trus sotong nie.. hahaha :P

gorgondolamedusa said...

arini punye paper siap ade burung la pulakk...
jgn percaye mende2 ni, syirik.
n yg menyokong syirik ni pon x laen x bukan paper2 utusan melayau, berita hairan...
hahahaa...

x salah kalu nak kluarkan dlm paper, tapi letak ler note kat bawah tu, hukum hakam dari sudut Islam..
hehehe...

PEREKA CERITA said...

hahaha... berharga kalau sotong ni datang malaysia... mesti ramai kaki judi fifa nak beli

Farah Hanani said...

Dah tiba masa untuk rakyat Malaysia berubah..

Pusat Sumber Sekolah said...

Berdosa kalau percayakan sotong..mana boleh bertenung nasib...

rahmanw said...

salam

Wahai orang-orang yang beriman, sesungguhnya (meminum) arak, berjudi, (berkorban untuk) berhala, mengundi nasib dengan panah, adalah najis, termasuk perbuatan syaitan. Maka jauhilah perbuatan-perbuatan itu agar kamu berjaya”. Surah al-Maidah: 90

Anonymous said...

sket lagi PR jemput mamat nuri dr singapore telek:)nik aziz bleh gubal satu fatwa lagi,apa kesah:)

fafa_tein said...

POPULAR LER SOTONG TU KEJAP,,HUHU

Anonymous said...

mesti Paul ni gelak kan manusia, "bodohnya percayakan aku".hehehhe

Anonymous said...

si budak gondol nak jadi medusa tu buta hati,bertuhankan dewi greek ke?cakap tak serupa bikin