Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, March 5, 2010

KELI KE PAUS ?

بسم الله الرحمن الرحيم

Hamba dapat email ni dari sahabat dgn tajuk "Ikan Keli Yang Di Tangkap Di Mukah Sarawak". Tapi hamba kurang pasti sbb x nampak keseluruhan gambar ikan ni kerana separuh badannya ada didalam air. Tp mmg besar la dah mcm paus dah.
UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

3 comments:

Hazzy Ishak said...

ni paus jenis whale shark
rupa memang pelik skit
nak tau lebih lanjut boleh terjah web kat bawah ni
;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Whale_shark

Anonymous said...

Spesis apakah ini????

Unknown said...

macam ikan keli gergasi jer....