
Kalau macam hang kata nie kira MB Negeri Sembilan pon sama la jugak macam Kedah... EXCO dia pon kira bingai laa sebab Mat Hassan nak rombak jugak EXCO dia.. Mat Hassan tu kan BN/UMNO... jadi kira hang kata nie serupa laa Kedah Dengan Negeri Sembilan.. Tak gitu..... tapi Mat Hassan kata lain pulak... eishhhh awat otak hangpa pikaiq tak selaras dgn 1Malaysia nie..
Apa laa tak reti bercakap baik diam lagi baguih org tengok hang...kusyuk dan tohmadinah... kalau bercakap macam nie la jadinya...
Rombakan Exco mudahkan BN rampas Kedah: Badrol
ALOR SETAR - Pergerakan Pemuda UMNO :Kedah menyifatkan tindakan merombak barisan Exco negeri seperti yang diumumkan Menteri Besar, Datuk Seri Azizan Abdul Razak secara tidak langsung menunjukkan adanya kepincangan dalam kepimpinan Pakatan Rakyat (PR) Kedah.
Ketuanya, Badrol Hisham Hashim berkata, rombakan yang dijangka dibuat dalam seminggu dua ini membuktikan terdapat beberapa anggota Exco sedia ada tidak mampu melaksanakan tanggungjawab.
Exco Kerajaan Negeri Sembilan akan dirombak
Menteri Besar, Datuk Seri Mohamad Hasan mengesahkan akan merombak barisan Exco Kerajaan Negeri tidak lama lagi, selaras agenda untuk menambah lonjakan pres-tasi pentadbiran Kerajaan Negeri pada tahun ini.
Beliau berkata, rombakan itu juga berikutan tempoh pelantikan Exco sedia ada selama dua tahun tamat Mac ini dan lantikan semula perlu dibuat selepas itu. “Kita lantik (Exco) selama dua tahun sejak Mac 2008 dan saya akan buat pelantikan semula. Saya akan susun semula portfolio untuk memperlihatkan agenda lonjakan prestasi tahun ini,” katanya.
- Anakkedahoo7
UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..
1 comments:
Assalamu alaikm!
berkunjung siang, sambil baca artikel ini!
Post a Comment