Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, March 2, 2010

UTUSAN MALAYSIA, LIDAH UMNO YANG BODOH MATEMATIK

بسم الله الرحمن الرحيم


(Atas) Keratan akhbar Utusan yang bodoh mcm najib jugak...Fuuyooo.. ramainya... 10,000 org tu.. jom kita kira sama2... 1...2...3...4...5...6...7...8...9...10...11...10,000... yer laa.. 10,000.. hahahahaha....UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

3 comments:

Prof. Era Pasca said...

salam bro... aku suka entri nih.. aku nak copy bulat-bulat taknak timbang-timabang dah.. kahkahkah

Anonymous said...

betul, betul 10000... siap campur dgn mak bapak diorang yg kat dalam kubor skali.. kah..kah..kah..kah..

lamak said...

hohoho...memang utusan meloya ni betol2 buat aku loya.terang2 menipu orang.dia ingat orang yang baca semua tu tak tahu mengira ke?nak tipu pun agak2 lah..ni dah kira tipu tahap "gaban" ni.