Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, November 28, 2009

LAGI PENGHINAAN KEPADA ISLAM

بسم الله الرحمن الرحيم




UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

14 comments:

ijoks2009 said...

Apa tujuan si Lahabau ni buat tatoo bertulis ayat Qur'an dan nama Allah jika dia sendiri tak percaya pada Islam
nak komen banyak2 takut terkasar bahasa terkeluar perkataan yang tak sepatutnya.cukuplah tu..

athirah said...

salam iduladha....mungkin pada mulanya perempuan jahat ni berniat menghina islam, namun tidak mustahil jika allah berikan nur hidayah dalam jiwanya..kita doakan semoga orang2 yang tiada arah tujuan macam ni bertemu apa yang mereka cari bagi mengisi kekosongan minda...

merah_s said...

Orang yang camni sebenarnya bodoh sombong. tak tau pe2 pasal Islam tapi tau ngutuk jek la.. Kita patut kesian kat dorang ni, sebab salah kita gak kerana GAGAl pamerkan ISLAM SEBENAR.. Maka apa yang harus kita lakukan sekarang, BERISTIGFARLAH dengan sungguh2.. Moga2 mereka yang seumpama ini kan beroleh hidayah dariNya..

kosen4 said...

Salam tuan...
Tolong pastikan ayat berkenaan di print atas gambar atau di buat tattoo..?

فاتن شفيقة هاني بينتي محمد يوسف said...

astaghfirullah hal'azim ... knp mereka2 ni sanggup menghina Islam sampai ke thp mcm ni?? semoga Allah S.W.T. menurunkan azab yg paling dahsyat kpd mereka ... amiin ...

Dama-Ulan said...

Salam,

hahahaha...hihihihi...huhuhuhuhu...

Wasalam..

mamawana said...

tulis pakai apa yer.... guna marker juer kut...kalu tatto sebiji2 mati...sakit...biar dapat azab kalu niat hina Islam. Kalu dia nyesal...mana tahu kut bleh di beri hidayah... Org hina Islam kita marah...tapi kalu adik beradik sanak saudara tak ikut ajaran Islam camner nak marah ek? Kalu terang2 ngaku Islam tapi buat maksiat dan memperlekehkan Islam camner ek? Maaf. Permisi. Sajer pikir2.......

zlan said...

mmg duni dah akhir zaman.kat malaysia pun ada gak...orang bukan islam guna alquran untuk kepentingan politik....tapi yg hairan orang sesetengah nya kat atak per..tu mcm mana lak tu...yang mat salleh wat tatu tu mungkin tak der orang nak bagi tau tak boleh kot...yg kat malaysia ni kata tak per lak...kalau nk baca pun....pening ..cuba kita nilai la kembali....

TURR PUNYA UMNGOK..!!! said...

Alo zlan... Org yahudi dah lama baca al-quran siap mengkaji lagi.. bukan macam kita ni setakat tau baca je.. jangankan nak mengkaji, sepatah haram pun tak faham. Atau anda tak pernah dgr ada murid2 tionghua yang mengambil mata pelajaran agama islam? Atau anda boleh buktikan ada hadis rasulullah atau dalil serta nasnya yang menegaskan bahawa hanya org islam saja yang boleh baca quran? Atau sebenarnya anda tak pernah belajar agama? luuu pikirrrr la sendiriiiii....!!!!!

bellar0ssa said...

dunia skrg makin pelik2..

Cikgu Jang .. said...

jahanam punya orang.....tu terang2 menjadi tetamu neraka Allah SWT...

zahra_nurani87 said...

dunia di akhir zaman..sangat2 menakutkan..astaghfirullah..

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...

salam.

menunjukkan manusia semakin sesat !!!

indarto kopral said...

Astafirllah alazim