Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Thursday, October 15, 2009

JARIAH SUMBANGAN UNTUK ORANG ASLI

Bismillahirahmannirahim..

From:
MOHD TAJUDIN - tajudinsaifullah@yahoo.com.my

Assalamualaikum

Persatuan Bekas Pelajar Diniah (DINESTY) akan mengadakan khidmat masyarakat di kampong orang asli di Kuala Rompin, Pahang pada 6 & 7 Nov 2009. Bagi mereka (tinggal sekitar Bangi, Kajang dan Putra Jaya) yang ingin menyumbang apa-apa barangan terutama sekali pakaian (baru @ terpakai) bolehlah hubungi saya di talian 0196766796. Sumbangan tersebut akan diberikan kepada orang asli yang beragama Islam. Semoga kita semua beroleh keberkatan dan rahmat dari Allah s.w.t.
Jazakumullahu Khoiron Kathiro

BS: Kerajaan Pahang dah xder duit agaknya sbb kena tolong bayarkan Hutang adnan Yakob..

UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH. I LOVE YOU FULL.. HA..HA..HA..HA..

0 comments: