Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, July 24, 2009

DATUK MUFTI PERAK-TOLONG CAKAP SIKIT PASAL NIH.

catatan 1Utama 1Ismud-Semarak
bypass308.blogspot.com

salam datuk mufti Perak yang arif dan beriman. sekilat datuk keluar fatwa tentang Nizar pegang lilin, kenapalah lembab macam pondan tua ulas gambar nih ? tak berani nak komen? tak takut pada Tuhan ke buat senyap bodoh je, bukan apa, kalau datuk tak ulas maknanya benda PM buat tu betul, orang lain pun bolehlah ikut. janganlah nanti Nizar juga ikut, datuk buat fatwa lain pulak. (sumber gambar dari blog Kerabu Bersuara)

JAWAPAN NIZAR BERKENAAN ISU INI.. sila click di SINI




BS: Klau ada peluang nak tanya jugak laaa.. zamry dgn harus sana sini xnak keluarkan fatwa apa2 ke berkenaan muqabalah Zahid Ehud Barak ? Apa hukumnya Org yg mengaku islam. tapi bersekongkol dgn org yang kita tahu terang2 memusuhi, memerangi serta menghina umat, agama, negara sekaligus saudara islam kita di palestin? Kenapa.. zahid ni pun yahudi ke? pooodahhh... Harus Sana Sini xnak jawab ke? Satu lagi klau rasa berjiwa ulama sgt yg hanya nak menyatakan kebenaran, awat hangpa x jeritkan kat telinga najib pemimpin hang tu, suruh bini dia pakai tudung? takut ka nak tegakkan kebenaran? takut ka nak memperjuangkan agama? Apa lagi Zamry kutik.. p la buat kenyataan suruh nik aziz dan Harun kelurkan fatwa. Tengok amacam boleh makan sambal ke x nanti. Bodoh punya Zamry kutik..!!! kecik2 hang xnak mampui.. dan tua bodoh nak mampui...!! wakakaka...


Yang ni plak sembah apa ni mcm ni.. harus sana sini x nak sembah sekali ke.. klau zamry aku x kisah laa.. dia dah memang pun..

7 comments:

BUJANG SUSAH said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

hahaha.. zamry keling xnak suruh si harus sana sini kluarkan fatwa ke...? bodoh punya zamry......!!! stupid dog..!!!

BUJANG SUSAH said...

Rais buat apa kat belakang najib tu... najib pun mcm tgh menahan jer... hehehe

Siti Nurul Jannah Fital said...

AYO AYO YOOOOOO....

raja bersiung said...

hohoho... mesti dalam hati mufti perak berkata "cilaka betul la si najib ni.. penat aku kluarkan fatwa pasal nizar.., rupanya dia lagi teruk plak.. apa yg aku nak komen klau mcm ni. Yang zamry keling ni pun satu, buat la kajian dulu sebelum suruh aku keluarkan fatwa.. tgk skrg kan dah kantoi ni.. bodoh la zamry ni" hohohoho...

abgBro said...

mufti : err err errrrr eeerrr erk

~keh keh keh

BUJANG SUSAH said...

perghhh... abg bro ni menyamar jadi mufti plak... wakakakkaa