Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Sunday, June 28, 2009

Ko Back Up Aku.. Aku Beck Up Ko..OK?


nak tau apa cerita click kat SINI"Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi)

2 comments:

zai said...

Salam Dik,
Akak akan sokong kerajaan Perpaduan kalau Pemimpin UMNO mengambil pandangan ULAMA (mestilah ULAMA yg tidak berpihak kepada mana-mana parti) didalam setiap tindakan dan hal2 berkenaan kepentingan sebuah negara Islam tapi klu buat kerajaan perpaduan tapi kena ikut telunjuk UMNO jer...baik tak payah..UMNO tak bersalah kerana ia hanya sebuah PARTI tapi orang yg memacu UMNO tu yg perlu diperbetulkan..betul tak dik ?

BUJANG SUSAH said...

Bravo kak zai...!!!!! itulah maksud saya.... hehehehehee....