Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, March 22, 2011

VIDEO TERHANGAT LIWAT DI THAILAND DAH KELUAR

بسم الله الرحمن الرحيمMungkin ramai yg cari tapi tak dapat tengok video ni lagi. Jadi aku share video ni untuk kita jadikan ingatan bersama.. bukan untuk hiburan dikala kegersangan. Klik kat SINI

Jika siapa-siapa yang tak puas hati aku minta maaf banyak-banyak. Bukan niat aku untuk mengaibkan sesiapa. niat aku hanya ingin berkongsi.

Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

2 comments:

Anonymous said...

Terima kasih tuan kerana berkongsi video ini. terima kaih juga kerana kenakan saya uwuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gaya peneroka said...

hu......best ....
haa....haa.....ambik...kau.....