Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, March 21, 2011

MAKIN BANYAK FITNAH MAKIN BANYAK KANTOI

بسم الله الرحمن الرحيم

Alibi Awal Fitnah III ....kita lihat siapa yang kena...!!!Kesian aku tengok puak pencacai UMNGOK murahan yang otaknya pun lebih bebal dari otak lembu!

Salah satu bukti Anwar bukan pelakon dalam video. Masa rakaman video itu 21 feb 2011, jam 22.23 - 22.45, sama dengan dakwaan DSAI yang sedang update tweeternya dirumah bersama keluarga... Esok Persatuan Pendekar dan seluruh AMK Selangor akan menyerahkan beberapa bukti bukti untuk dijadikan evidence dalam dakwaan terbaru UMNO yang keji lagi laknat!


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

3 comments:

Anonymous said...

kita doa jugak mohon pertolongan Allah s.w.t..

Tok Esah said...

semoga kebenaran terbukti!!!
benci org fitnah2x

IrfanzBlog said...

haha kantoi lak..sudah2 la jgn main fitnah2 lg..bertandinglah cara yang betul..