Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, March 21, 2011

USTAZ AZHAR IDRUS : SUMPAH LIWAT

بسم الله الرحمن الرحيم

Ini pendapat ustaz Azhar Idrus berkenaan sumpah liwat.Kita tengok pula apa kata seorang menteri umno di bawah ini.Note: Kah..kah..kah..kah..

Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

3 comments:

Jubaida Janda Manis said...

Mantaf Yah..
he..he..
Lucu and Serem..

Salam kenal Ya..
Moga sukses..

penemuan luar biasa.. said...

zaman skarang.. mcm2 penemuan luar biasa.. jom tgk..

Hadleynikz said...

Mantaf Yah.. he..he.. Lucu and Serem.. Salam kenal Ya.. Moga sukses..