Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Wednesday, March 23, 2011

VIDEO TAMBI EDISI KANTOI

بسم الله الرحمن الرحيمNote: Kah..kah..kah..kah.. Kantoi akhirnya projek si Tambi perogol budak bawah umur @ madu kepada najib ni... Kha..kah..kah..kah.. Zol nordin plak kata media fitnah dia.. Kah..kah..kah..kah..

Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

3 comments:

a.samad jaafar said...

salam buat saudara BujangSusah..
mohon kebenaran utk mengongsikan n3 ini ke FB saya..t kasih..

dr said...

thats cool!

PUPPETS said...

BILA PLAK DIAORANG NAK CETAK DAN EDAR VIDEO PORNO TUH,SURE LEH WAT TAMBAH DUIT KEMPEN PRU KAN... MESTI MAHAL TUUU SEBAB PENGARAH N PENERBIT HIGHCLASS PUNYA MANGKOKKKK