Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Thursday, December 9, 2010

HIMPUNAN AMAN PROTES KENAIKAN PETROL DAN GULA

بسم الله الرحمن الرحيم- nadarakyat

Note: Baru dapat tahu hari ni... Jom kita turun beramai-ramai...!!!!!


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

3 comments:

4umyfans said...

wahh...
teman sokong cara kamu semua.
kita bersatu menegakkan hak kita.

Amirah Muhajir said...

curik ayat..baru dapat tahu malam ni...aiyoo..tak sempat...sokong dari jauh je la

Kamal Sanusi said...

Mintak tolong penganjur hantar surat rasmi menjemput Pemuda um-NO-ngok Kedah utk sama-sama menyertainya. Kita tengok samada mereka ni berotak lembu atau babi....