Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Sunday, October 31, 2010

GBWR- MULUT PALING LEBAR DIDUNIA

بسم الله الرحمن الرحيم



Bakat Joaquim yang dikenali sebagai Chiquinho itu ditemui oleh beberapa penyelidik Guinness Book of World Records yang mencarinya menerusi laman YouTube di internet.

Selepas dua tahun mencarinya, para penyelidik itu dapat berjumpa dengannya di bandar kelahirannya di Angola.

Sejak itu, Joaquim yang berusia 20 tahun menjadi popular di Internet dengan videonya dilihat ribuan kali.

Joaquim menyatakan, mimpinya menjadi kenyataan apabila dia diberikan penghormatan oleh Guinness Book of World Records yang mencatatkan namanya sebagai pemegang rekod dunia kerana memiliki mulut paling lebar. – Agensi



Note: Sebelum ini rekod dipegang oleh seorang makcik umno di Malaysia.. gambarnya ada kat bawah ni...



Note: jgn marah jer makcik gurau jer.. hehehee..

3 comments:

Nismo BluebirD said...

hhahahha.....makcik umno dah bg tips dulujam,kalau nk mulut besar,mesti tiap2 hari sblom subuh jerit kuat2...Hidoooppp UUmmmnnoooooo!!!!!!waakkakakakaka

Nismo BluebirD said...
This comment has been removed by the author.
nulhazwany abdul malik said...

haha lawak la..

p tak suka tgk yang orang kat ats tu..

err