Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, September 21, 2010

SINGAPURA ADA GAMBAR NAJIB BERSAMA ALTANTUYA?

بسم الله الرحمن الرحيم

NAJIB MUNGKIN TERUS TUNDUK PADA SINGAPURA – haraklah daily



Naib Presiden PAS, Mahfuz Omar tidak menolak kemungkinan bahawa Singapura akan mendapat lebih banyak manfaat dalam rundingan dengan Malaysia
.
Beliau membuat andaian demikian ekoran melihat tindakan pentadbiran Najib Razak pada 24 Mei lalu menyerahkan tanah milik Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) di Tanjong Pagar pada republik itu yang baginya merugikan negara.

"Apakah kemungkinan Lee Hsien Loong (Perdana Menteri Singapura) mempunyai gambar pembunuh sebenar Altantuya menyebabkan Najib akan kalah dalam rundingan kedua hari ini," ujarnya pagi tadi pada Harakahdaily.

Beliau mengulas lawatan Najib hari ini ke Singapura hari ini bagi meneruskan siri perbincangan seterusnya berhubung beberapa perkara yang menjadi pertikaian kedua-dua negara.

Najib sebelum ini dikaitkan dengan wanita Mongolia itu biarpun beliau beberapa kali menafikannya.

Altantuya dibunuh menggunakan bahan peledak C4 di Bukit Raja, Shah Alam pada 19 Oktober empat tahun lalu.

"Yang didapati bersalah Koperal Sirul Azhar Umar dan (Cif Inspektor) Azilah Hadri dari Unit Tindakan Khas (UTK) Bukit Aman sedangkan motif pembunuhan tidak dikenal pasti.

"Apabila mahkamah membebaskan setiausaha politik (Abdul Razak Abdullah Baginda) Perdana Menteri tanpa terlebih dahulu menjelaskan motif pembunuhan dasyat itu, seolah-olah ada pemimpin politik tertinggi tertentu dilindungi," ujar Mahfuz lagi.
Sebelum ini, penyiasat persendirian, P.Bala Subramaniam dalam akuan bersumpahnya mendakwa Najib ada bersama Altantuya pada pameran intan berlian di Singapura.
Sehubungan itu, ada pihak mendakwa Siangapura mempunyai rakaman tetamu yang menghadiri pameran tersebut.

Mereka juga mendakwa pembahagian 60:40 tanah KTMB di Tanjong Pagar kepada republik itu ada kaitan dengan bukti rakaman tersebut.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

nota:
ini adalah kenyataan yang paling jelas kenyataan datang dari seoarang ahli parlimen kenyataan dari naib presiden sebuah parti politik dari kenyataan ini amat jelas bahawa najib sedang di peras ugut oleh singapura.

cerita najib kena peras ugut ini bukan lagi cerita laman web dan blog – kini pasti akan sampai ke parlimen persoalan sekarang apakah negara kita sanggup dipimpin oleh seorang yang akan terus diperas ugut kerana dikatankan terlibat dalam satu kes pembunuhan.

sampai bila 27 juta warga negara ini berlagak buat buat tak faham tentang pembunuhan ganas minah cun dari mongolia.

telah sampai masa muhyiddin yassin yang selalu mimpi mimpi nak jadi pm tampil ke hadapan untuk mengambil alih kepimpinan negara ini - isteri muhyiddin cun dan slim cuma muhyiddin sendri pulak yang gedebab kah kah kah

nota:
desas desus telah kedengaran yang madey juga sependapat dengan mahfuz... kah kah kah -TT



UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

63 comments:

arus perjuangan said...

jangan sampai malaysia digadai pulak

Anonymous said...

dah tgadai dah...
batu putih?
blok minyak yg bg brunei?
hahahaha...

Ramboo Tank said...

British bagi Tanah Melayu kat Melayu UMNO yang perangai macam British jugak..cekik ARAK..main LOTERI Kebajikan Masyarakat ( Zaman Tunku Abd Rahman..main kuda..main BETINA sundal..rasuah..bela gangster..

British nak lepas tanggungjawab bagi Sabah dan Sarawak pada Melayu UMNO jugak..1963 Singapura masuk Malaysia konon..tapi Lee Kuan Yew dah main silap mata dengan British..olok olokkan UMNO yang bangang..1965 UMNO..puteh mata Lee Kuan Yew bawak keluar Singapura yang kaya raya ..pusat entreport di Asia Tenggara..Tunku terbedik bedik bijik mata..tak boleh buat apa pun..maklumlah senjata tak naik..Melayu pejuang bangsa konon..

fadzil said...

Masyallah..itu kan gambar super impose..kenapa kita mesti buat fitnah..ceritakan hal yg sebenar..nnt Allah tak tolong perjuangan kita sbb kita pun kaki fitnah org..

Anonymous said...

Apa kata Kalau PR memerintah lepaskan lah Sabah dan Sarawak,
Susah nak Ambik Tanggungjawab dari British nii.. Lepaskan lahh..
Bak kata lagu Engelbert Humperdick..
Pleeeeaas Reeleeeaasee Meee Leeet Mee Goooooo.. Coz You dont Love me anymore.. Lepaskan lah Sabah dan Sarawak mereka ni menyusahkan nescaya..
Allah Memberkati Mereka yang memerdekan Hamba seagama dgn mereka.
Ibarat Kata Pepatah Melayu Millenium.. Kalau Nak menjadi Laki Adil Jangan Berbini Dua, Kalau Nak Keadilan Memerintah Jangan Lupa Ceraikanlah Sabah dan Sarawak.. Banyak bini kalau tak terbela buat apa ooi..

nana said...

mcam tak berapa nak kena je ni.. menasihat n mengingatkan tak salah tapi boleh ke kita kutuk2 and fitnah org dengan guna gambar superimpose then beristighfar.. kalau orang y tak berapa kenal agama tengok ni, mungkin anggap beristighfar tu sama level ngn kutuk n fitnah org lain... maaf kalau bahasa agak manyakitkan.. hanya meluahkan apa yang tersurat di hati.. nice to know u.. :) semoga kita sama-sama menjadi bettter person...

nana said...

mcam tak berapa nak kena je ni.. menasihat n mengingatkan tak salah tapi boleh ke kita kutuk2 and fitnah org dengan guna gambar superimpose then beristighfar.. kalau orang y tak berapa kenal agama tengok ni, mungkin anggap beristighfar tu sama level ngn kutuk n fitnah org lain... maaf kalau bahasa agak manyakitkan.. hanya meluahkan apa yang tersurat di hati.. nice to know u.. :) semoga kita sama-sama menjadi bettter person...

Anonymous said...

puak2 hram umno ni lah banyak dok jual tanah melayu,teringat aku cerita dongeng ka mitos ka fasal todak diserang SINGAPORE, faham2 jerlah

... said...

salam..

yang mana satu betul, yang mana satu fitnah?

0_o?

nUmara... said...

gambar nampak giler superimposed...

Anonymous said...

lorr numara... biaser ler tu.. tu gambar2 hiasan pada posting dalam kebanyakan blog lerr.. gambar tu sebagai penarik, yg penting adalah fakta dalam cerita.

Anonymous said...

Assalamualaikum... klu setakat gambar mcm 2, adik saya pun pandai edit.. jd lemparan fitnah 2 x baik.. klu lah betul, suarakan d berita, masuk mahkamah debat jika nak kebenarannya. tunjujkkan gambar original.

Anonymous said...

Bertaubat lah hai Bujang Susah.Takut benar benar anda akan susah di akhirat.

Anonymous said...

generic xanax what does 1mg xanax look like - can xanax overdose kill

Anonymous said...

buy generic xanax xanax side effects forum - xanax generic brand name

Anonymous said...

buy tramadol online get rid tramadol addiction - tramadol 50mg vs vicodin 5mg

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online overnight mastercard - tramadol ingredients 50 mg

Anonymous said...

generic xanax buy xanax online cheap mastercard - side effects of alprazolam 0.5mg

Anonymous said...

buy xanax online forum 1.5 mg xanax withdrawal - xanax bars g3722

Anonymous said...

xanax online generic xanax extended release - what does xanax overdose feel like

Anonymous said...

xanax price many xanax pills get high - buy ksalol xanax

Anonymous said...

buy tramadol online where can i buy tramadol online - where can i purchase tramadol with a mastercard

Anonymous said...

xanax online generic xanax same - xanax retard 1 mg bijsluiter

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol oral side effects - carisoprodol gabapentin

Anonymous said...

xanax online there 4mg xanax bars - xanax pills g3719

Anonymous said...

carisoprodol drug carisoprodol recommended dosage - carisoprodol usa

Anonymous said...

buy tramadol online best place buy tramadol - buy tramadol online by cod

Anonymous said...

xanax online are all generic xanax the same - when do xanax pills expire

Anonymous said...

online xanax no prescription xanax no prescription delivered overnight - generic xanax 0.5mg

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol usage - buy carisoprodol fedex

Anonymous said...

xanax online cheap xanax buy - xanax schedule 1 drug

Anonymous said...

buy cialis online generic cialis 2.5 mg - generic cialis non-prescription

Anonymous said...

tramadol no prescription why can you buy tramadol online - tramadol schedule

Anonymous said...

xanax 2mg cover xanax drug test - xanax klonopin overdose

Anonymous said...

buy cialis online usa trusted online pharmacy cialis - generic cialis with dapoxetine

Anonymous said...

cialis online cialis price in usa - buy cialis and levitra

Anonymous said...

buy cialis online cialis daily wholesale - brand cialis online pharmacy

Anonymous said...

xanax online xanax effects synapse - buy xanax online cod

Anonymous said...

buy cialis online buy original cialis online - cialis results

Anonymous said...

cialis price can you buy cialis online in usa - buy cialis online australia

Anonymous said...

buy cialis online cheap cialis us suppliers - buy 36 hour cialis

Anonymous said...

xanax online buy xanax online in the uk - xanax withdrawal death

Anonymous said...

xanax online buy xanax pfizer online - ways get high xanax

Anonymous said...

cialis online cialis online american express - generic cialis super active reviews

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg kapseln - cheap tramadol next day

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#62431 buy tramadol online no rx - order tramadol online cod

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol classification - tramadol street value

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#28875 order tramadol with saturday delivery - buy tramadol online with cod

Anonymous said...

buy tramadol without prescriptions buytramadol.ca - buy tramadol online overnight fedex

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol withdrawal onset - purchase cheap tramadol online

Anonymous said...

buy tramadol need purchase tramadol - cheap-tramadol.org

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#21906 tramadol 100mg retardtabletten - tramadol hcl 25

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#63987 can take 2 tramadol 50mg - tramadol 50mg not working

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol for purchase no prescription - buy tramadol 50mg usa

Anonymous said...

buy tramadol with paypal tramadol 50 mg paracetamol 500 mg - tramadol 93/58

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol withdrawal legs - tramadol 50 mg vs percocet 5mg

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#64581 xanax 2mg pics - xanax xr wiki

Anonymous said...

http://staam.org/#90723 buy tramadol montreal - buy tramadol ireland

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#72895 long does xanax xr 2mg last - buy xanax new zealand

Anonymous said...

buy xanax online generic xanax - fight club quotes xanax

Anonymous said...

no prescription xanax buy xanax online no prescription mastercard - xanax mg get high

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online cod no prescription - tramadol 50 mg norsk

Anonymous said...

purchase xanax xanax drug review - order xanax from pakistan