Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, September 20, 2010

SEPANDAI PANDAI MATADOR MENGELAK

بسم الله الرحمن الرحيم




Sehari selepas matador terkenal dari Sepanyol, Julio Aparicio menunjukkan kehebatannya dengan memotong telinga dua ekor lembu-lembu jantan yang ditewaskannya, seekor daripada lembu jantan telah dapat membalas dendam dengan menikam matador itu dengan tanduknya menembusi kerongkongnya dan keluar ke mulutnya. Matador Sepanyol, Julio Aparicio dirodok oleh seekor lembu jantan semasa satu laga lembu San Isidro Feria di arena laga lembu Las Ventas di Madrid.
Aparicio memegang mantel merahnya dan pedang terhunus keluar dia cuba untuk menjatuhkan binatang seberat 1,100-pound dinamakan Opiparo. Ketika matador hilang keimbangannya lembu jantan itu berupaya menusuk tanduknya pada matador.




"Tanduk melalui lidah dan menembusi lelangit, mematahkan tulang rahang atasnya", menurut laporan pasukan medik yang merawat Aparicio selepas kemalangan ngeri memberitahu AFP di Madrid.



Matador kelahiran Seville , yang berasal dari sebuah keluarga matador terkenal, berada dalam keadaan kritikal tetapi dijangka dapat bertahan semalam.



UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

6 comments:

Hisyam Muhibah said...

nau'zubiLlah..
kesian ye juga..
lepas ni matador boleh cari kerja lain.

narusake said...

serem je tngok...

Anonymous said...

Padan muka, sapa suruh aniaya binatang. Orang Sepanyol yang suka dan menyokong aktiviti kejam macam tu, memang jenis-jenis manusia celaka.

Serves you right, die you moron.

Anonymous said...

agree wif anon.
org yg menganiaya org/binatang/tumbuhan, ciptaanNya, layak menerima padah.
tu baru kat dunia..
hahahah
padan muke la hey!

Anonymous said...

ambik habuan bodo macam lembu,,,,,,,,,,, tapi lembu tu cerdik sikit

Anonymous said...

Defensive Driving is essentially driving in a demeanour that utilizes tried driving strategies to enables motorists to speech identified hazards in a predictable manner.
These strategies lead immeasurably beyond instruction on essential traffic laws and procedures.

With defensive driving classes, students learn to fix up their driving skills by reducing their driving risks by anticipating situations and making justifiable hip decisions.
Such decisions are implemented based on street and environmental conditions the nonce when completing a solid driving maneuver.
The benefits of taking a defensive driving class diversify with each state of affairs, but usually tabulate a reduction of points on your driver’s entitle following a ticket and the insurance that insurance rates inclination not increase.
In some states, taking a [url=http://www.floridatrafficinstitute.com] florida traffic school [/url] class can mean a reduction of up to 10% in your indemnity rates on a period of three to five years.
Just as the benefits of defensive driving classes modify with each submit, so do the requirements. While most basic defensive driving classes are four hours extended, some can be as long as six or eight hours.

In some states, students have the election to take defensive driving courses online or nearby watching a video record or DVD, while other states barely allow students to opt for defensive driving in a classroom setting.
The contents of a defensive driving execution are regulated by each style and are designed to staff you based on the laws of your state. However, most defensive driving classes admit alike resemble information.

Losses from freight crashes get both societal and personal impacts.
Take 41,000 pay one's debt to nature annually as a result of freight collisions, with an additional 3,236,000 injuries.
Wide 38% of all harmful car crashes are alcohol reciprocal with another 30% attributed to speeding.

The causes of these crashes, emotional change and price in dollars done up on heap crashes are typically covered in defensive driving courses.
The purpose of flattering defensive driving is to restrict the jeopardy of these accidents nigh becomingly educating students to exert wariness and good judgment while driving.

On the roadways, drivers would rather to trade with different factors that can affect their driving.
Yet some of them are beyond the control of the driver, mental factors can be controlled by means of the driver if he knows what to look owing and how to handle it.

Defensive driving courses exhibit to cynosure clear on how drivers can influenced opposing negatively spiritual factors such as unneeded tension, fatigue, emotional pain and other interrelated issues.
The florida above kind courses will help you erase points from your license. Additional information on be posted at a later date.