Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Wednesday, July 14, 2010

KDN DIHINGGAPI PENYAKIT BANGANG

بسم الله الرحمن الرحيم

SUARA KEADILAN: KDN CIPTA ALASAN REMEH , BODOH - mkini

Suara Keadilan mempertikaikan tindakan Kementerian Dalam Negeri (KDN) yang membuat laporan polis meminta akhbar rasmi PKR itu disiasat bawah akta rahsia rasmi (OSA).

Mempertahankan tindakannya, Ketua Pengarang Suara Keadilan Dzulkarnain Taib berkata pihaknya menyiarkankan semula surat tunjuk sebab daripada KDN dalam akhbar barunya Keadilankerana ia "tidak mempunyai apa-apa rahsia pun".

KAH KAH KAH… woit… BANGANG INI ADA MACAM MACAM…. kah kah kah.. woit…. BANGANG IALAH PENYAKIT TAK BERKUMAN…. kah kah kah.. woit… TAPI BANGANG INI BOLEH BERJANGIT DAN MEREBAK…. kah kah ... KALAU KEPALA DAH BANGANG…. BADAN DAN EKOR MESTI BANGANG….kah kah kah…PUNYA BANGANG !! kah kah kah....SURAT PENOLAKAN PERMIT DARI KDN PUN JATUH DIBAWAH AKTA RAHSIA…. kah kah kah…woit... APA LAGI AKTA RAHSIA?... kah kah kah.. KOREK TAHI HIDUNG.... AKTA RAHSIA TAK?.... kah kah kah... RESIT KEDAI BUNDLE... JATUH DALAM AKTA RAHSIA TAK?... kah kah kah - TTUNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

0 comments: