Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, June 18, 2010

LAMBANG KEMENANGAN ISREAL DI MS OFFICE ANDA

بسم الله الرحمن الرحيم

logo kemenangan zionis dalam ms office di PC anda!



Untuk sahabat yg belum tahu. Ini lah gambar yg dimaksudkan.. logo israel dan 9 lilin tanda keraian kemenangan yg ada di setiap komputer anda.. buang la image ni dari PC kita dengan maksud kita membenci musuh islam dan musuh Allah. Nak suruh pegi berperang mmg xder la kan.. kalau ni pun x sanggup nak buat korang jawab la sendiri kat sana nanti.

Cara nak cari menatang ni...
- C:\ProgramFiles\MicrosoftOffice\MEDIA\CAGCAT10\J0 285926.WMF

Cara nak buang menatang ni...
- Klik kanan pada image tu pastu tekan "delete".



UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

12 comments:

AzamDin said...

dah buang!!!!!!!!!

Abu Muhammad Haikal said...

kawan,

yang ini macamana pulak?

tak buang ke?

Abu Muhammad Haikal said...

ini......J0300840.

CUPING MERAH said...

J0300840....yang ni pon kena buang ni...sakit mata gak

AzamDin said...

hello sume..yang j0300840 tu kan..cam bendera pas kat belakang..dah tu tindih lak dacing biru ehehehe...

BUJANG SUSAH said...

J0300840 .. hehehe.. dacing senget tu.. BN israel

Benrauf said...

Salam,
Logo menora & bintang david kan sebagian dari clip biasa MS word. Cuba check folder tu ada gambar masjid, kaabah. Tak kan nak kata Yahudi Microsoft promote lambang kemenangan Islam pulak.

ainhany said...

salam BS

terimakasih atas info ini
dah hpuskan (delete)!!!
mhn izin utk copy..terimkasih
SAY NO to Israel
ALLAH AKBAR

-Mind Pollution- said...

betul tuh benrauf

Anonymous said...

Hi..hi..hi..hi.. aku dah buang dah.. bagi korang yg tak nak buang ada org paksa ke? org cuma bagi tau je.. kalau banyak sangat alasan tak pe la. korang simpan jer la lambang tu. pc korang beli guna duit korang kan. Walau sebenarnya kalau korang buang logo tu bukan jadi rosak pun pc korang.

lagi baik korang cari bendera israel buat selimut. kalau org tanya nanti ko kata mcm ni..

"itu bendera je, aku bukan jadi orang israel pun.. bistu kalau org israel selimut guna bendera malaysia xkan la nak kata org israel tu org malaysia"

Hihihihi...

Anonymous said...

blh bg kod dia x???cz dia xkeluar gmbr 2...

hamka said...

fuh, nasib baek sedare bgi tahu. sye dah buag da.. treme kasih.