Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, April 20, 2010

AHLI PARLIMEN KINABINATANGAN RUPANYA KAWIN LARI DENGAN ZIZI..

بسم الله الرحمن الرحيم

Sekali Kawin lari daaa!!!



Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Bung Mukhtar Radin dan isteri Zizie Ezzete mengaku salah di Mahkamah Rendah Syariah, di sini, atas dakwaan bernikah tanpa kebenaran.

Bung didakwa kerana berpoligami tanpa kebenaran mahkamah, manakala Zizie didakwa dengan tuduhan berkahwin tanpa kebenaran mahkamah terlebih dahulu.

Mahkamah menetapkan 18 Mei ini untuk hukuman. Kedua-dua mereka diikat jamin RM500 setiap seorang.

Pasangan pengantin baru itu hadir pada jam 8 pagi, turut didakawa lima saksi pernikahan termasuk dua saudara lelaki Zizie, atas dakwaan bersubahat dalam pernikahan itu.

Bung yang juga seorang ahli perniagaan bernikah dengan pelakon jelita itu pada 16 Disember lalu.

PCBS

...ini semua macam cerita gile sex lah,gelojoh betul!!! - Parit.com


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

67 comments:

AzamDin said...

dia cium sapa tu??

eh eh..begosip lak aku.. ahahahhaa

assalamualaikum warahmatullah!

Anonymous said...

bayangkan jika tida peraturan pasal nikah kawin ni.. mahu hancur jadinya macam org indon atau filipin.
kes org filipin, kawin atas dasar ugama nya, tapi bila laki tak tanggung jawab mereka berpisah tanpa cerai. kmudian bila ada laki omputih tua yg sanggup nak kawin dia kawin di negeri omputih dan terus duduk disana. tapi perkahwinan dgn lakinya yg filipin masih blm cerai.

bayangkan bukan 1 banyak esp muka macam bibik tu. yg dgn omputih.

yg indon kata dah kawin 2 tahun kmudian kata berpisah dan nikah lain, walimah kawan 2 org potyong pisang sebijik kongsi dah jalan walimah..

kemiskinan membawa kekufuran..

kemudian yg miskin jiwa punya duinia lain lah ceritanya.
imagine kalau pej agama tidak mengawal hal hal nikah kawin tanpa undang undang.
mau berapa banyak yang masih berkahwin akan bernikah dan bila jemu setahu kmudian declare dah cerai...

ni yang bahayanya.. bila nafsu boleh membuat org alim ke, org vip ke mendahulukan nafsu dari hukum ugama..
macam kawin kontrak..

al-lavendari said...

syabas ! kepimpinan melalui teladan ..

basefamilycrew said...

isteri datok comel...
tp syg la...
jgn bertindak ikut nafsu..
bacalah btl2 psl hukum hakam perkahwinan islam...

Anonymous said...

Kes kawin lari bukan kes besar,Anwar pun kawin lari juga jagan tak tahu.

AzamDin said...

dia kawin lari ngn mak kau ke anon 6;48pm

Anonymous said...

ala biase la..bekas pemuda pas kelantan pun kawin lari...ntah2 ramai lg org pas kawin lari sbb dekat dengan siam.hehehe

TKPM Gajah X Mati said...

Bapa kawin berdiri anak kawin berlari...ha ha. Tidak apa asal kahwin dir kira bina Masjid juga la. Tak Payah nak petikai sangat.

Anonymous said...

tramadol online tramadol 50mg for dogs - best place to buy tramadol online reviews

Anonymous said...

generic xanax xanax xr no prescription - buy xanax answers

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage for dogs by weight - tramadol ingredients codeine

Anonymous said...

generic xanax how many alprazolam 0.5mg to get high - xanax 4mg pill

Anonymous said...

xanax online xanax effects dosage - can you take 2mg of xanax at once

Anonymous said...

xanax online pictures of xanax pills generic - buy xanax and valium online

Anonymous said...

generic xanax xanax 1mg side effects - xanax bars green monsters

Anonymous said...

carisoprodol online carisoprodol 350 mg tablet side effects - carisoprodol 350mg tablets price

Anonymous said...

carisoprodol online carisoprodol.drugs - buy carisoprodol europe

Anonymous said...

xanax online xanax .50 mg side effects - xanax false positive drug test

Anonymous said...

buy carisoprodol online without prescription carisoprodol 350 mg street value - carisoprodol 350 mg expired

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol expiration - can you buy tramadol online legally

Anonymous said...

xanax online drug interactions xanax and ibuprofen - drug interactions for xanax

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol picture - can you abuse carisoprodol

Anonymous said...

generic xanax pass drug test day xanax - xanax work drug test

Anonymous said...

xanax without prescription where to buy alprazolam online - drug klonopin vs xanax

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol detection drug test - carisoprodol online overnight

Anonymous said...

buy tramadol online ultram stronger than tramadol - buy tramadol in florida

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online without rx - purchase tramadol generic ultram

Anonymous said...

xanax online xanax 2 mg withdrawal - xanax and alcohol risks

Anonymous said...

buy cialis online daily cialis new zealand - buy cialis online us no prescription

Anonymous said...

cialis without prescription buy cialis brisbane - buy cialis cheap usa

Anonymous said...

buy xanax online forum xanax bars youtube - xanax side effects alcohol

Anonymous said...

cheap cialis online buy cialis online in usa - www.cialis coupon

Anonymous said...

xanax online cost generic xanax walmart - buy drugs online xanax

Anonymous said...

cialis online cialis generic date - cialis price comparison walmart

Anonymous said...

tadalafil without prescription can you order cialis online - cialis quebec

Anonymous said...

cialis online cialis online no prescription overnight - cialis online overnight delivery

Anonymous said...

cialis online can you buy cialis online no prescription - price of cialis in usa

Anonymous said...

buy tramadol cod overnight can tramadol hcl 50 mg get you high - tramadol 50mg reviews

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#57594 taking 4 50mg tramadol - tramadol 50mg high

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol 50mg for pets - tramadol for dogs dose rate

Anonymous said...

buy tramadol online cod cheap tramadol line - tramadol for dogs pet meds

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50mg tablets - tramadol 50 mg recreational use

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl for pain - tramadol hcl 50 mg an 627

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol hcl 50 mg high - tramadol 50mg strong

Anonymous said...

tramadol no prescription tramadol for dogs vomiting - tramadol 50mg vs 100mg

Anonymous said...

buy tramadol ultram side effects itching - buy tramadol online no prescription

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online with american express - tramadol for dogs buy

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50 mg online - tramadol hcl time release

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#62431 tramadol hcl for pain - tramadol hcl 50 mg an 627

Anonymous said...

ways to buy ativan online ativan generic watson - get lorazepam prescription online

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#59473 tramadol for dogs in humans - buy tramadol online next day delivery

Anonymous said...

buy tramadol tramadol ultram wiki - buy tramadol online 100mg

Anonymous said...

buy ativan online ativan to get high - is 6 mg of ativan too much

Anonymous said...

buy ativan online ativan withdrawal pregnancy - ativan withdrawal klonopin

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#49853 ativan liver - can ativan and xanax be mixed

Anonymous said...

buy ativan online lorazepam 1mg (ati) - ativan side effects mayo clinic

Anonymous said...

xanax for sale buy xanax online without rx - xanax brand versus generic

Anonymous said...

buy tramadol saturday delivery can you buy tramadol over the counter in usa - tramadol for pets no prescription

Anonymous said...

buy xanax online cod xanax drug anxiety - what is generic name for xanax

Anonymous said...

buy tramadol overnight mexican tramadol 100mg - tramadol kratom

Anonymous said...

buy tramadol online has bought tramadol online - normal dosage tramadol humans

Anonymous said...

xanax alprazolam xanax withdrawal day 5 - alprazolam buy no prescription

Anonymous said...

buy xanax online overnight delivery what will 1mg of xanax do to you - xanax side effects dizziness

Anonymous said...

buy xanax online xanax pills prescribed - drug interactions between zoloft xanax

Anonymous said...

where can i buy xanax online xanax effects tinnitus - buy xanax online no prescription with mastercard

Anonymous said...

http://bayshorechryslerjeep.com/#rx order xanax online without rx - dosage for xanax for anxiety

Anonymous said...

http://www.achildsplace.org/banners/tramadolonline/#4313 buy tramadol for dogs - buy tramadol online cod overnight