Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, January 8, 2010

MATAWANG YAHUDI


بسم الله الرحمن الرحيم

7 comments:

'AQILAH said...

huhu :)

Mybabah said...

Salam Bujang. Apa uniknya mata wang Israel ini? Nampak sama sahaja dengan mata wang lain.

Anonymous said...

oo tq x pnh tgk sblm ni

gorgondolamedusa said...

salam,
x unik pon matawang israel ni,
tapi mungkin penuh dgn agenda2 tersembunyi macam matawang USD 1.

yg bawah tu mungkin temple of solomon
yg dipercayai oleh mereka yg berada
di bawah mesjid al-aqsa.

lagi beberapa puloh tahun akan datang,
matawang dunia akan bertukar pada matawang israel,
inilah perancangan freemason,
kalau dulu pound, kemudian usd, akan datang shekel (matawang yahudi)

ini semua perancangan mereka,
pak2 menteri skang pon dah bersedia
n menyimpan $ dorang dalam bank of israel di singapura (mungkin).

ada apa pada tahun 2020 yg diheboh2kan oleh madey?
kemungkinan dunia akan dipegang secara menyeluruh oleh Israel pd tahun 2020, kalu kini US menjadi pusat ekonomi dunia etc, akan datang Israel akan jadi world currency, economy, etc.

China pada masa itu akan jatuh bankrap krn segala pengurusan jual beli menggunakan matawang USD, ini perancangan mereka utk menjatuhkan China juga-sbg negara pengeluar terbesar segala barang2 etc.

Anonymous said...

Takde unik langsung..marilah memartabatkan balik dinar dan dirham..kalau pun sekarang belum popular.

Abu Bakr ibn Abi Maryam reported that he heard the Messenger of Allah, may Allah bless him and grant him peace, say: "A time is certainly coming over mankind in which there will be nothing [left] which will be of use save a dinar and a dirham." (The Musnad of Imam Ahmad ibn Hanbal)
berminat..leh email maze_4621@hotmail.com

Kanya Kulap said...

[-] Cerita Sex Dewasa - Malam Ultahnya Dewi
[-] Cerita Sex Dewasa - Sempitnya Memek ABG SMP
[-] Cerita Sex Dewasa - Adik Qu Merenggut Perawan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Anak Pembantu Qu Yang Memuaskan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Gara Gara Hujan Mendadak
[-] Cerita Sex Dewasa - Gadis SMA Berjilbab Dengan Pembantunya
[-] Cerita Sex Dewasa - Akibat Obat Perangsang
[-] Cerita Sex Dewasa - Nikmatnya Teman Catting_Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Tante IVONE Yang Janda
[-] kata kata
[-] Cerita Sex Dewasa Gadis SMA Berjilbab
[-] Cerita Sex Dewasa - Bidan Muda Yang Cantik
[-] Cerita Sex Dewasa - Tubuh Tante_Qu Memang Nikmat
[-] Foto Bugil - Gadis Bule Mandi Telanjang
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Berjilbab
[-] Foto Bugil - Belahan Dada Tante Nissa Hot
[-] Foto Bugil - ABG Cantik Di Kolam Berenang
[-] Foto Bugil - Memek Anak SMP Belum Berbulu
[-] Foto Bugil - Tante Silvia Di Grepe Memeknya Sebelum ML
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Lagi Pamer Memek
[-] Foto Bugil - Tante Sexy DI Kamar Mandi
[-] Foto Bugil - HOT dan Terpanas
[-] Foto Bugil - Pantat Montok
[-] Foto Bugil - Anak SMP Dengan OM om

Anonymous said...

Go to hell!!!!! Kanya Kulap!!!!!!! Porno + Lucah = Neraka