Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, December 12, 2011

AKHIRNYA TAHI ITU DIMAKAN OLEH MEREKA SENDIRI

بسم الله الرحمن الرحيم

Lanjutan kisah Deligasi Umno Pulau Pinang yang menyerahkan empat hadiah seakan ‘NAJIS manusia’ sempena harijadi Lim Guan Eng tempoh hari yang dibungkus seperti kek kepada kakitangan kerajaan di Komtar, George Town, yang menempatkan Kompleks Pentadbiran Kerajaan Negeri. (DI SINI)Note: Kah kah kah kah.. keling-keling umno ni apa pun tak boleh... kah kah kah kah

Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

2 comments:

Amuraria said...

NI LA SUSAH BILA MAMAK NAK BELA MELAYU HAHAHA !

LydSunshine said...

Nak suruh org sokong mereka, tapi tak tunjukkan akhlak yang baik. Macamana org nak respect. Itu la kalau buat tak fikir.