Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, October 1, 2010

MALAYSIA: MELAYU TIPU MELAYU

بسم الله الرحمن الرحيم

PENYELEWENGAN FELDA BUKTI UMNO KHIANATI MELAYU – harakah dailyKemenangan peneroka Sungai Koyan 2 dan 3 terhadap Felda membuktikan bahawa badan berkanun yang dikuasai Umno itu adalah benar-benar pengkhianat Melayu.

Pengerusi Jawatankuasa Bertindak Pembelaan Peneroka (Tindak), Salahuddin Ayub berkata ianya juga menjelaskan lagi bahawa sememangnya berlaku penyelewengan dan penipuan biarpun dinafikan berkali-kali pihak Felda.

"Kemenangan peneroka Felda baru-baru ini memang menampakkan penyelewengan, penipuan serta salah guna kuasa (oleh) Felda ke atas peneroka."

"Kalau benar Umno mengatakan bahawa mereka adalah pejuang Melayu, 99.9 peratus peneroka yang terbabit adalah peneroka-peneroka Melayu," katanya pada sidang media di Pejabat Agung PAS hari ini.

Beliau mengulas kemenangan kes 10 peneroka dari Felda Sungai Koyan 2 dan 3 semalam.

Mahkamah Tinggi Kuantan semalam memutuskan Felda perlu membayar RM23,800 kepada 10 peneroka tersebut yang dinafikan hak mendapat bayaran tanam semula.

KAH KAH KAH.. woit…. DI MALYSIA INI SEBENARNYA BUKAN CHINA TIPU MELAYU… kah kah kah.. woit.. BUKAN INDIA TIPU MELAYU…. kah kah kah.. woit…. YANG TIPU MELAYU IALAH GEROMBOLAN…. kah kah kah woit… LIMA PULUH TAHUN…. INI LAH KERJANYA… MENIPU…. kah kah kah… FELDA FELCRA FULADA FULIMAK…. SEMUA AJEN MENIPU MELAYU….kah kah kah… SELESAI GEROMBOLAN TIPU MELAYU… GEROMBOLAN TUDUH ORANG CHINA YANG TIPU MELAYU…. kah kah kah CHINA MISKIN.. INDIA MISKIN DAN MELAYU MISKIN MULA GADUH…. kah kah kah.. YANG SENANG LENANG GEROMBOLAN DAN ANAK BINI… kah kah ah… - TTUNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

0 comments: