Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Wednesday, June 23, 2010

JANGAN SEKSA DOLAH BADAWI

بسم الله الرحمن الرحيم

PAK LAH: HAK ASASI SEKULARISME MUSUHI AGAMA - mkini

"Ramai yang tidak sedar bahawa amalan dan konsep hak asasi berasaskan humanisme dan sekularisme adalah musuh kepada semua agama," katanya.

Tambahnya, masyarakat juga tidak memahami beberapa istilah dan kata kunci berkaitan hak asasi.

Masih ada di kalangan kelompok masyarakat yang masih salah tanggapan kepada maksud keadilan dan kebebasan, kata Abdullah Ahmad Badawi.

Bercakap dalam satu seminar berkaitan agama dan hak asasi manusia anjuran Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) hari ini, Abdullah berkata masyarakat tidak seharusnya mengasaskan kefahaman mereka berhubung hak asasi daripada falsafah kemanusiaan.

woit… SIAPA BUAT UCAPAN MAT NGANTUK INI?.... kah kah kah.. woit… JANGAN LAH BUAT SUSAH SUSAH…DOLAH TAK LEH BACA. kah kah kah..woit… JANGAN LAH GUNAKAN KONSEP… kah kah kah..MAT NGANTUK SENDIRI TAK FAHAM APA ITU KONSEP….kah kah kah.. KEPALA HANGGUK APA BENDANYA SEKULARISMA…. kah kah kah.. DOLAH TANYA : SEKULARISMA INI GULA GULA KE??... kah kah kah JANGAN BAGI PERKATAAN BESAR BESAR…. kah kah kah… MAT NGANTUK TAK DAPAT EJA … kah kah kah…

nota:
kesian pada dolah keupayaan dolah befikir tidak lebih dari bilik mandi ke tandas berak ini adalah lulusan pengajian islam dari um sekolah dari bukit mertajam masuk universiti kerana kouta melayu kah kah kah - TT


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

0 comments: