Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, December 8, 2009

PETAI BIGFOOT

بسم الله الرحمن الرحيم




UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

15 comments:

pemerhati said...

fuuyooo... puas klau buat sambal petai ni...

Darling said...

wohoo.. bayangkan bau nya.. (^_^)

adaNiff said...

besarnyeeeeee!!!!

iBu...gUru said...

leh buat sambal tumis 6 kali tu ..

Anonymous said...

Gambar photoshop ke ni?

anak muallaf said...

Salam Bujang,
Kat mana boleh dapat benih petai ni..Nak order la..Tanam di kampung..

Akma said...

besarnye!!!!

BUJANG SUSAH said...

Hehehehe... kalau sapa2 yang ada saya pun nak...

ijoks2009 said...

Boleh percaye ke,
Korang semua dah kena tipu dgn teknik superimpose Bujangsusah..

BUJANG SUSAH said...

Mana ada tipu ijoks... dpt pic tu pun ada org yg bagi guna email. tp dah dok kaji dan teliti mmg pic ori ni bukan super impose.. klau nak tgk lagi clear try click pada image tu. Ada sape2 tau mana nak dapatkan petai ni x?

uminas said...

Sama comel petai dengan sipemegang petai...

Mrs NarchotiQue said...

sebiji aje bole buat semangkuk penuh smbal petai huhuh

PANGSAPURI IMPIAN MERU said...

petai tu kalau saudara saudiri nak siang kena pakai gergaji atau kapak beliung..baru champion

puteri said...

buahnya besar gitu
pokoknya...??
lagi besar ke?

Anonymous said...

ni bukan buah petai oooiiiii, ni la kalau nak kenal buah kerayong!