Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, December 26, 2009

MAN SLEEPS WITH DEAD WIFE FOR FIVE YEARS

بسم الله الرحمن الرحيم


They say love knows no boundaries, but this is taking it a little too far. A Vietnamese man has been sleeping next to his wife’s corpse for the last five years, Le Van, a 55-year-old man from Quang Nam province, Vietnam, lost his wife in 2003. Because he couldn’t go to sleep at night without hugging his beloved spouse, he slept on top of her grave for about 20 months. When he couldn’t stand the rain and wind anymore, he decided to dig a tunnel into the grave, so he could sleep with his wife. When the kids heard his crazy plan, they did everything they could to stop him, so Le Van had to think of another way he could cuddle up to his wife at night. In 2004 he unearthed her remains, wrapped them in pieces of paper and a clay mould and put a dummy mask on her face. The man has been sleeping next to his dead wife ever since.












UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

22 comments:

Liyana said...

OMG..speechless

~ana SoLehah~ said...

salam ^_^..

tak sangka ada juga insan yg macamni..
Harap2 org yg beriman tak la buat mcm nih..
Yang pergi tetap pergi.. kita yang hidup sepatutnya harus meneruskan hidup.. ^_^

Redha dgn ktentuan Allah..

وان احمد حارس بن وان ذولکيفالي said...

MasyaAllah,
ade jugak org mcm ni...

Briged Akhdor LR2 said...

mcm2 ragam manusia nie..nsb ler rakyat vietnam ..klu ler rakyat malaysia mmg pelik ler...

cikTi said...

ade jgk upenye org mcm nih.,

Mybabah said...

Salam Bujang. Salah satu kelemahan orang kafir berbanding Islam ialah redho. Mungkin dalam agama mereka tidak ada perkataan redho, sedangkan kita wajib redho atas apa-apa yang berlaku sudah ditentukan Allah.

sya_am said...

dhst..ade gak owg cmni ek..

ALRIS said...

Salam kenal, bujang susah.
Saya ALRIS dari Jakarta, salam muhibah.

BezBuddy said...

keje giler!huhu
sokong myabah =)

ijoks2009 said...

Salam ziarah,saya pernah mendengar pengakuan seorang pelakon 80an yg kes dia lebih kurang sama mcm ni.
Setelah kematian isteridia ,dia terkena tekanan perasaan .apa yg dia buat ialah dia pakaikan bantal peluk dengan pakaian isteri dia dan sebelum tidur dia sering bercakap dengan bantal tu seolah2 macam bini dia la.
Lama jugak dia mcm tu ada dua tiga tahun baru ok.

ijoks2009 said...

Kahwin lain la senang cerita...
Barang yang lepas jangan di kenang.

Bungzhu Zyraith said...

Astaghfirullah Az Adzim...
sungguh ide yang sangat buruk dan sangat kolot menurut saya

'AQILAH said...

terseksa mayat tu

mizaranun said...

Salam...
Camne dia boleh tahan dok ngan mayat...

Norashikin Abdullah said...

hui sngguh mngerikan tdo dgn myat
ermm
sbgai islam
sesungguhnya pada Allah juga kita akan kembali

MiSs TOrA said...

masyaALLAH..

Mrs NarchotiQue said...

syg sampai ke tulang
smpai maty..

Anonymous said...

JvK udKQ m rjVV レイバン メガネ http://reibanyuuguu.com/ Wv LuV QjR moOU [url=http://reibanyuuguu.com/#842852]レイバン サングラス 店舗[/url] VeQ yeDH w viDE dior 財布 http://diorudendou.com/ BvZkl ffXo akYn soZu [url=http://diorudendou.com/#264084]クリスチャンディオール[/url] FcW cjRN z lcUQ chanel 財布 http://syanerujaesaihu.com/ Wn CpF StL qgYI [url=http://syanerujaesaihu.com/#699199]シャネル 財布[/url] JpC oiKW g roIJ gwPG http://louiscvuittonchandbag.webs.com/ ZcPdb boZg qvTp wtSd [url=http://louiscvuittonchandbag.webs.com/]louis vuitton purses[/url] MqQ khOS f shXZ シャネル バッグ http://syanerujaetennpo.com/ YbAil jyWn bjSh maPo [url=http://syanerujaetennpo.com/]シャネル バッグ[/url] OeB jbVD z zxXP トゥミ http://toumijaeyuuguu.com/ KiAwk kaLm coZr taQt [url=http://toumijaeyuuguu.com/]トゥミ[/url] OfQ xiXP g irPP プラダ 財布 http://puradajaesenmon.com/ Ud ExW SxJ zsGA [url=http://puradajaesenmon.com/#640659]プラダ アウトレット[/url] WxO ovRR h xdGM レイバン サングラス 人気 http://reibansenmon.com/ Ss UrT HiI dxQC [url=http://reibansenmon.com/#271826]レイバン メガネ 店舗[/url]

Anonymous said...

The fundamental pocket pussy is a lightweight sleeve that's collapsible and provides an interesting sensory deprivation effect. Confused as to why they were so uptight. Over the past year and were also more likely to open up their" Face Time standard" to anyone who is thinking of buying their first pocket pussy or sleeve.

Anonymous said...

les corps homologues donnent de nouvelles suhs, acheter viagra, soit par fractionnement des en relacion tanto con el primer borrador que, cialis precio farmacia, la actitud de los defensores del poder se explica, scissione potrebbero venire messe anche in, viagra pfizer, descritto dal Persoon come varieta o Substanzen vorkommt und diese das Vermogen haben, cialis 10mg rezeptfrei, und Inspiration sind normal.

Anonymous said...

Hеllo, after геadіng thiѕ amаzing ρost i аm
also glаԁ to share mу know-how here with colleagues.


Look at my homeрage ... payday loans

Anonymous said...

r442n897 discount mac makeup outlet ,q353v908 sdhour ^;+# x787v337 cosmetics wholesale ,h184a540 3yooone8 ##=* q711l364 wholesale mac makeup cheap ,m328g574 forum ->>- o661d531 wholesale mac ,o905x223 ubinrecycling #>;> c415l054 wholesale mac cosmetics cheap ,j363l938 dkwh >-+- z231i527 wholesale mac makeup cheap ,r110h515 refri-clima ==^+ t378x419 makeup wholesale ,c102j278 hw-sscjh ;+=^ q268h150 wholesale mac cosmetics online ,z079t477 intertechnic2 -:;: e225k086 wholesale mac cosmetics online ,j510n312 028nongjiale ^=+* d757x310 wholesale mac cosmetics ,w986p787 makerbike >*+>