Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, October 9, 2009

PRK N31 BILA AZEEZ KENA PUKUL ???

Bismillahirahmannirahim..

Video pendek ini menyorot pemandangan akhir ketika tambi azeez ni keluar dari kumpulan penyokong PAS dgn bergayanya.. Pihak polis pun ramai kat situ. Belum ada 1 video atau gambar pun dapat tambi azeez dan UMNGOK/BN buktikan bahawa adanya pergaduhan ketika itu. Ini membuktikan bahawa tambi azeez dan UMNGOK/BN aka Media pengampu ni semuanya memang menipu secara terang2an.. So kesimpulannya kami penyokong2 pakatan rakyat ni memang x percaya. Bermakna kami ni x bodoh seperti penyokong2 umngok kat luar sana tu.. sebab korang percaya bulat2 apa yang umngok/bn dan media2 pengampu korang tu siarkan tiap2 hari... so terasa x diri tu bodoh..? Kalau x terasa jugak x tau la.. kira2 korang ni boleh aku sifatkan sebagai "bodoh x boleh di adjust"... hahahahaha...


Perut dia org kot yang kena tumbuk... tengok perut masing2 bengkak jer.. ke kuat makan rasuah...? hehhee

Bila markas pas diserang dan petugas2 kena tetak dgn parang, siap dgn bukti bergambar lagi.. sikit pun media pengampu korang x berbunyi kan? Sikit pun polis2 korang x buat tangkapan kan. Sikit pun menteri2 bangsat korang x buat ulasan kan... korang ni semua memang bangsat....!!!!


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH. I LOVE YOU FULL.. HA..HA..HA..HA..

10 comments:

Are'Ja_(",) said...

memang buncit2 perut dorang...huhu..byk rasuah tu..

Anonymous said...

assalammualaikom..

Ya Allah Tunjukanlah siapa yang salah Ya Allah.

semoga lebih lancar kekalahan mereka ini...

turr punya UMNGOK said...

Kalau dah baka keling ni memang kuat belit... poodahhhhh citttt....!!!!!

Woiii azeez keling... kalau tak belit tak boleh ke... dulu kat terengganu pun ko dah buat sekali.. ni kat N9 ko buat lagi.. dah tak ada modal lain ke keling..? buat malu kaum keling je la ko ni.

Anonymous said...

keh..keh..keh..keh... dah namanya pun keling.. minum sirap secawan , mabuknya macam minum beer. baru kena tepuk bahu dah kata kena 20 tumbukan. biasa la keling. klau x belit x keling laa namanya..


(YB Hassan Rahman - ADUN BN Sungai Rambai).

waklu said...

peh kaw-kaw kena jerit sebelah telinga "RASUAH".tu yg member geram.dok pk mcmna nak pi pekena orang2 yg pekik kat telinga dia.hahahaha.

BUJANG SUSAH said...

bro waklu... dok muo ke... gua tiap2 hari p muo.. xjumpe lu pun... huhuhu.. senang2 nnt kita lepak2 minum secawan dua kopi kat warong "my friends" sebelah esso eh...

landax said...

ahahahah~~abe bye~~huhuhu


biasak r 2...diowang kan keling,najib+umno=keling..hahahha

Anonymous said...

landax.. cinabeng ko paan... wakakakaka...

Anonymous said...

Berdosa kita menyumpah atau menamakan atau memanggil org lain dgn nama yang tak baik. Wlupun dia betul2 bersalah atau melakukannya. Dosa kering saudara. Apatah lagi jika kita membuat fitnah. Nerakalah tempatnya.

Saya menasihat sbb kehendak saudara sendiri ( Tegurlah jika aku ada membuat kesalahan, baik dengan sengaja atau tidak. Kerana aku insan biasa yg tak sunyi dari kesilapan. Jangan berikan pujian jika aku ada membuat kebaikan kerana itu adalah tanggungjawab kita keatas sesama hamba-Nya. Tapi segala pujian adalah bagi Allah, kerana setiap apapun jua berlaku atas keizinanNya ).

Anonymous said...

Sama2 ngok. Satu jari kita tunjuk kpd org, tapi ingat 4 jari ke arah diri kita .......