Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, June 9, 2009

Firefox 3.5 beta 4 power




Assalamualaikum...

Entri ni khas untuk pelayar2 internet yg x berapa power mcm aku ni. Yang dah otai2 tu xyah la baca. Dipendekan cerita siapa yg pernah guna firefox internet browser? Mesti ramai kan. So mana yg memang selalu guna browser firefox ni mesti dah tahu kepowerannya kan. senang nak surf dan disediakan berbagai2 add-on. Dan seribu 1 mcm kelebihan. so mana yg x tau tu firefox dah releases versi 3.5 beta4 pada 27 april 2009. Firefox 3.5 beta4 ni menjanjikan double speed berbanding dgn versi 3.0. Aku dah guna sekarang ni.. memang power giler.. so x terasa nak cuba ker? atau masih selesa dgn versi lama yg terhegeh-hegeh mcm penagih tu? Kalau berminat sila download kat bawah ni.. free of charge jer.. jgn malu2, buat mcm sendiri punya.. hehehe...


DOWNLOAD FIREFOX 3.5 BETA 4


Sekian terima kasih.. wassalam..

6 comments:

Pontianak Degil said...

Thanks for the info update. Tapi, pelik ngan firefox ni. selalu aje crash. Ape ke helnye ntah.

Jrink said...

saya mau coba ah.... thx infonya bro,

BUJANG SUSAH said...

Pontianak degil... bangwidth problem kot.. x pun sbb dia takut dgn pontianak kot... hehehehe..


jrink... silakan coba dong.. ngak perlu bayar kok..

Pontianak Degil said...

Eh, lupe plak sy ni antu.:P

Anonymous said...

valium online diazepam compared to valium - valium generic side effects

Anonymous said...

buy xanax xanax and alcohol grasscity - xanax wiki drug