Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, May 17, 2011

UMNO KINI SEMAKIN MENDAPAT SOKONGAN RAKYAT

بسم الله الرحمن الرحيم

Persidangan UMNO Sungai BesarMana perginya ahli UMNO Di Sungai Besar ni... dah pupus ke? kah kah kah kah.. Nampaknya benar seperti kata Najib.. UMNO semakin kuat dan semakin mendapat sambutan.. Kuat dan mendapat sambutan dari kerusi dan jin kot.. kah kah kah kah


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

6 comments:

marauhirang said...

Salam...

Nie mesti waktu makan..Semua pie makan..x pun lepas makan..semua dok pi tandas..hehehehe

amir said...

ataupun dia org tengah tengok video blue...hehehe

CUPING MERAH said...

umno tk perlukan orang tapi perlukan kerusi untuk memerintah..ha..ha..ha

volume said...

diorang datang makan pastu balik.. sebab makan free ye.. har har har

kereta proton warna biru straight piping said...

PADAN MUKA!hahahahaaa...siri bercakap dengan jin....

Anonymous said...

yang best beliau kata umno masih releven..yang tak releven pemimpin umno..hu..hu