Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Thursday, November 18, 2010

3 STRATEGI BUSUK UMNO MENANG DI GALAS.

بسم الله الرحمن الرحيم


klik untuk besarkan

- kijang59DEMOKRASI ALA MALAYSIANote: hidup umno... kah..kah..kah..kah...


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

4 comments:

Anonymous said...

DAH KALAH SUDAH LER ! ITU QADA DAN QADAR. TAKAN PARTI PAS PIS PUS TAK FAHAM !

aimi nadiah said...

terbongkar rahsia..

PUPPETS said...

HE HE HE BLEH YEK CENGGITU... KALU DAH KALAH UDAH... HE HE HE TAPI AKU TENGOK BILA AHLI-AHLI SUKAN MALAYSIA YANG DIHANTAR SEBAGAI SPARING PATNER KAT MANA-MANA TEMASYA SUKAN AKAN DIBUAT GAK POST MORTEM BILA KALAH KAN? HE HE HE...

mr clean said...

bila anon bercakap seperti orang bodoh memang camtu..