Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, August 27, 2011

TAHNIAH MELAKA DAH JADI PUSAT GAY


بسم الله الرحمن الرحيم

Antara 30 gay yang ditahan dalam serbuan di sebuah SPA.Lagi-lagi Melaka,macam takda negori lain jang oii..tapi nak buat macam mana bro..inilah salah satu negori yang ketuanya Si Ali Rustam punya bangang tentang agama tergamak benarkan pusat-pusat maksiat menambah waktu operasi mereka dari tengah malam dilanjutkan sampai ke pagi atas dasar peka terhadap permintaan pelanggan yang rata-ratanya pelancung.Bagi gua ini bukan peka namanya..tapi PEKAK..

Dengan berleluasanya pusat maksiat di Melaka..Maka sekumpulan 30 gay mengambil kesempatan dengan bercumbuan dalam keadaan berbogel di sebuah spa,terencat apabila premis itu diserbu sepasukan penguat kuasa di Jalan Hang Kasturi.

Lebih memualkan, selepas lampu spa dibuka, anggota pasukan penguat kuasa Bahagian Pekerja dan Pelajar Antarabangsa (BPPA) yang memeriksa premis itu menemui banyak kondom terpakai dan sejenis cecair pelincir yang digunakan pasangan gay melakukan seks.

Pengarah (BPPA) berkata, serbuan pada pukul 9 malam itu dilakukan oleh BPPA selepas pihaknya menerima maklumat aktiviti seks songsang itu berterusan walaupun premis itu baru diserbu tidak sampai sebulan lalu.

“Maklumat mendedahkan aktiviti seks songsang kumpulan gay yang turut membabitkan segelintir pelajar berterusan di spa itu walaupun pemeriksaan demi pemeriksaan dilakukan,” kata beliau. Menurut beliau, hasil serbuan terbaru itu mendapati empat daripada 30 lelaki yang berusia 20 hingga 50 tahun yang ditahan itu beragama Islam.


JuRaGan : Ali Rustam tentu bangga kerana hasil usaha merekaselama ini,telah ada dikalangan anak orang melayu yang sudah mampu berada sama taraf dengan orang-orang kafir dalam pesta Gay..inilah hasil toleransi beliau dalam membenarkan pusat maksiat menambahkan masa operasai di Melaka.

Cuma ingat bang Tamm...setiap pemimpin akan ditanya berkaitan dengan orang yang mereka pimpin..samada kamu bawa mereka ke arah Syurga atau ke arah neraka..!!Jadi lu sendiri mau ingat..!! - Karatijau

Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

3 comments:

Anonymous said...

anuar ibrahim suke nih... naseb kes tengah jalan... kalau tak... selalu le gi melaka.... kah kah kah..

Anonymous said...

yang ko nk kutuk ali rustam tu pesal? ape kt ngeri lain x de pusat urut gay ke!?p je k.l slangor, blambak pusat gay. p jugak kt kelantan smpadan siam, blambak pelacur kt hotel budget. ape nik aziz wat!! pndai ckp je. pi raaa

Anonymous said...

entah2 nik ajis ngan nuar goblok pun ske pi sepadan nak khidmat urut..wa ka ka