Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Thursday, July 7, 2011

VIDEO BRAHIM ALI MARAH YDPA TAK MAHU LAYAN

بسم الله الرحمن الرحيمKuala Lumpur: Mungkin kerana mahu melepaskan marahnya kerana permintaannya untuk mengadap Yang Di Pertuan Agong tidak dilayan Pak Brahim menghentak meja semasa sidang akhbar yang diadakan oleh PERKASA ini..

Dalam sidang akhbar itu Pak Brahim telah menghentak meja sambil berkata “Kerajaan Kena Tegas!!” memarahi Kerajaan UMNO/BN kerana dilihat semakin berlembut dengan permohonan Pemimpin Pakatan..

Apa ke hal pulak Pemimpin Pakatan yang dikaitkan? Sedangkan BERSIH 2.0 tu adalah gabungan 62 NGO? Dan yang berjumpa dengan Agong itu http://www.blogger.com/img/blank.gifadalah Ambiga, Pak Samad dan seorang lagi dari JIM.. mana ada pemimpin Pakatan Pak Brahim..

Sepatutnya Pak Brahim jangan hentak meja tu.. tapi hentak kepala terus atas meja tu.. ha..ha..ha.. - darisungaiderhakaKa’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

1 comments:

gorgondolamedusa said...

kera jaan kena tegas!
sambil hempok meja...
khekehkehkeh org hulur lu sjuta trus melompat2 cam katak tegas ke jadah ape?> hakhakhakahaka